New Profesional Consult 930 x 122

casa

PERICOL PE STRADA „SFÂNTA VINERI”! DITAMAI CASA STĂ SĂ CADĂ!

Multe clădiri din Piteşti lasă de dorit din punct de vedere al felului în care arată şi al gradului de uzură. Mai grav este că, pe lângă aspectul urbanistic precar, sunt puşi în pericol şi pietonii care trec pe lângă astfel de imobile ce nu sunt bine întreţinute, deşi proprietarii lor au această obligaţie legală.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În categoria imobilelor de mai sus se înscrie şi o casă cu etaj de pe strada „Sfânta Vineri”, aproape de biserica cu acelaşi nume. Este vorba de o casă din care se desprind deja bucăţi mari de zidărie, dar şi elemente din acoperiş.

Nu este de ajuns anunţul lipit pe clădire, care le atrage atenţia celor aflaţi în trecere că ar fi în pericol! Este nevoie de lucrări de reabilitare, care să conducă la eliminarea riscului.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90