NOR CURIER 930X122

Arges

PERICOL PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

Pentru o perioadă de timp tăietorii de lemne din Argeş, și nu vorbim neapărat despre cei ilegali, au dat impresia că se tem de controalele autorităţilor și au lucrat mai cu grijă. Doar pentru o perioadă!

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Aşa se face că pe drumul național Transfăgărăşan, după cum ne-au semnalat martori oculari, a reînceput depozitarea aiurea în tramvai a buştenilor, fie în locurile de refugiu deszăpezite, fie chiar pe carosabil!

„Una este să te lovești cu maşina de parapeţii de siguranţă dacă ai un accident, alta să intri într-o stivă de lemne! Pericolul este foarte mare, mai ales pentru cei care nu cunosc bine drumul şi pentru cei care merg cu viteză mai mare. Autorităţile trebuie să ia măsuri, altfel vor avea loc accidente grave.”, ne-a declarat un salvamontist care merge des în zonă.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • popescu spune:

    „Autorităţile trebuie să ia măsuri,”
    nu mai scrie-ti prosti: in arges nu exista autoritati, sunt doar „jmecheri”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90