New Profesional Consult 930 x 122

accident

Pericol public la 14 ani! A furat mașina unei polițiste și a provocat un accident grav

Un puști român de 14 ani a creat un adevărat haos pe o autostradă din Austria, miercuri după-amiază.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Acesta a furat mașina personală a unei polițiste și a provocat un accident pe autostrada Mühlkreis Autobahn A7 din Linz, în care 5 persoane au fost rănite și 3 mașini au fost distruse.

Potrivit publicației Kurier, mașina furată de adolescentul român a fost observată de o patrulă de poliție din Traun. Agenții au început să o urmărească, apoi a urmat o cursă nebună prin localități, uneori cu 150 km/h.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

A fost nevoie de 22 de patrule de poliție ca puștiul teribilist să fie oprit, mai notează Kurier.

Conform publicației Oe24, alături de român, în mașina furată se mai aflau alți trei adolescenți, doi de 14 ani și unul de 13 ani. Toți au fost arestați.

Adolescentul român este cunoscut autorităților fiind reclamat în repetate rânduri pentru infracțiuni la proprietate și droguri. Acesta a fost testat cu alcooltestul și a rezultat că nu consumase alcool, însă a refuzat testul antidrog.

Ulterior, ceilalți doi tineri de 14 ani implicați în cursa sălbatică au fost denunțați în libertate și predați tutorilor lor legali, mai notează Oe24.

Sursă foto principal: Kurier

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90