New Profesional Consult 930 x 122

scandal

Persoanele implicate în bătaia sângeroasă de la Podul Viilor, audiate. Doi bărbați, reținuți

UPDATE, 4 AUGUST, ORA 14.54, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„În seara zilei de 3 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat verificările în urma sesizării privind un conflict între mai multe persoane, petrecut în cursul după-amiezii.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

În urma verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, conform art. 371 din Codul Penal.

În urma verificărilor, s-a stabilit că doi bărbați de 23 și 24 de ani, ambii din Mălureni, ce erau însoțiți de două femei de 18 ani, din Mălureni, respectiv 20 de ani, din Corbeni, au avut un conflict cu trei bărbați, de 21, 28 și 32 de ani, din Budeasa, ce erau însoțiți de o femeie de 27 de ani, din Budeasa, în cadrul căruia s-au agresat reciproc.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Bărbatul de 23 de ani, din Mălureni, a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani și cel de 32 de ani, ambii din Budeasa, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”

ȘTIREA INIȚIALĂ, 3 AUGUST, ORA 16.11

Conflict sângeros cu săbii, în Pitești

Scandalul a avut loc astăzi, în zona Podul Viilor din municipiul Pitești. O altercație a degenerat și s-a soldat cu o bătaie sângeroasă, în care s-ar fi folosit arme albe.

Protagoniștii scandalului ar fi mai multe persoane, atât bărbați, cât și femei.

Potrivit unor surse ePitești.ro, în timpul conflictului, unul dintre bărbați ar fi folosit și o armă albă, o sabie, cu care l-ar fi atacat pe un tânăr, în vârstă de aproximativ 23 de ani, din Mălureni, implicat în altercație. Prietenii agresorului l-ar fi lovit și ei la rândul lor cu un par.

Victima a suferit mai multe leziuni în urma conflictului și a fost transportată la spital.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești care au reușit să identifice toate persoanele implicate în conflict.

„Toți cei implicați, cu excepția persoanei care s-a deplasat la spital, de află la sediul poliției, pentru audieri.

La acest moment, verificările sunt în curs, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: specialdearad.ro

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90