EcoMoto 930×122

grădinița cu program prelungit castelul magic

Peste 1 milion de euro! Contractul care schimbă tot, din temelii

Peste 1 milion de euro! Contractul care schimbă tot, din temelii

Citiți și: Pitești. Un magazin extra cunoscut se ÎNCHIDE! Acum s-a ANUNȚAT!

Miercuri, 26 iunie 2024, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor aferente unui proiect important.

Grădinița cu Program Prelungit „Castelul magic” va beneficia de o renovare energetică amplă și de modernizare.

Citiți și: Scene violente în Pitești. Imaginile exclusive, apărute după scandalul de pe bulevard

Lucrările se vor face cu sprijinul fondurilor europene din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării.

Investiția are o valoare de 5.519.016,88 lei fără TVA, anunță municipalitatea.

Va fi realizată de Asocierea PROFIL TEHNO SISTEM S.R.L. – NM CONSTRUCTION ZONE S.R.L.

Perioada de proiectare și execuție lucrări este de 12 luni.

Lucrările care se vor executa sunt:

-refacere tencuieli interioare, refacere finisaje interioare (glet, vopsea lavabilă), montare lambriuri la pereți, placaj cu faianță în grupurile sanitare, montare pardoseli, montare tavan casetat, termoizolare subsol cu vată bazaltică.

înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie termoizolantă performantă etanșă cu ramă din profil PVC cu min. 7 camere și geamuri termoizolante triple, montarea de sisteme de umbrire exterioară, termoizolarea fațadelor cu vată minerală, refacere scări exterioare, montare balustradă sticlă securizată la scările de acces, refacere trotuare perimetrale;

-instalarea unui sistem alternativ de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie realizat cu panouri fotovoltaice cu puterea instalată de 50 kW, modernizarea instalației de iluminat a clădirii prin înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat fluorescente cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață.

Peste 1 milion de euro! Contractul care schimbă tot, din temelii

înlocuirea rețelei electrice de alimentare și distribuție interioară datorită implementării soluției de utilizare a corpurilor de iluminat cu surse LED;

-instalarea unei stații de încărcare pentru autovehicule electrice, având o putere de 50 kW cu două puncte de încărcare;

-prepararea apei calde pentru consumatori se va realiza prin intermediul unui boiler cu două serpentine, având volumul util de 750 de litri.

Prin serpentina primară va circula agent termic de la rețeaua de termoficare, prin intermediul schimbătorului de căldură în plăci instalat în camera tehnică.

Prin cea de-a doua serpentină va circula agentul termic de la panourile solare;

-necesarul de aer proaspăt va fi asigurat cu sisteme de ventilație descentralizate, cu recuperare de căldură;

-răcirea spațiilor de birouri și administrative se va realiza cu sisteme de climatizare de tip split, cu freon ecologic și compresoare inverter, cu unități interioare cu montaj pe perete.

Foto principal: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cititor spune:

    Cam cu semn de intrebare partea de ” Instalare statie incarcare pentru auto electrice 50 kw cu doua puncte”, in cadrul reabilitarii efective a gradinitei. Beneficiaza copiii, educatorii sau parintii ? Nu ar fi mai bine ca partea de bani sa fie cheltuita strict pentru copii, pentru dotari ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90