New Profesional Consult 930 x 122

soldați

Peste 100 de soldați americani au sosit în România

Astăzi, 8 februarie, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat că peste 100 de soldați americani au ajuns deja în România.

Citiți și: Militarii au împânzit centrul Piteștiului

Vasile Dîncu a explicat că este vorba despre specialiști care pregătesc venirea celorlalte trupe.

În total, Statele Unite vor trimite aproximativ 1.000 de soldați americani în România, această strămutare venind la solicitarea oficialilor români.

Citiți și: ARMATA, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU TINERI

„Suntem pregătiți de multă vreme, din perspectivă logistică. Este vorba și de pregătiri specifice care se fac. În acest moment, americanii au sosit, ca să spunem așa.

Au venit deja pentru pregătiri peste 100 de soldați americani, specialiști, care pregătesc această încartiruire viitoare a trupelor, deci au sosit deja în România”, a declarat marți Vasile Dîncu.

Ministrul a mai adăugat faptul că din perspectivă logistică suntem pregătiți pentru sosirea în țară a celorlalți soldați americani.

Nu va dura mult până vor veni și restul trupelor”, a afirmat Dîncu.

Foto descriptiv: Monitorul Expres

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90