Donaris 930 x 122

Evaluare Națională clasa a VIII -a

Peste 170 de elevi argeșeni nu s-au prezentat la proba de Matematică a Evaluării Naționale

Astăzi, 24 iunie, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a – sesiunea 2021.

Citiți și: Evaluarea Națională. Ce subiecte au picat la Matematică

Au fost prezenți 3988 candidați, înregistrându-se un număr de 172 de candidați care nu s-au prezentat la examen. Nu a fost eliminat niciun elev pentru tentativă de fraudă sau fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Vezi subiectele: AICI

Vezi baremul: AICI 

Ultima probă (Limba și literatura maternă) va fi susținută vineri, 25 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Foto descriptiv: Digi24

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3