EcoMoto 930×122

deşuri

REVOLTĂTOR! PESTE 2.200 DE TONE DE DEŞEURI, ABANDONATE LA ÎNTÂMPLARE

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă SC Salubritate 2000 SA Piteşti este aceea a deşeurilor lăsate de diverşi indivizi şi agenţi economici la întâmplare pe domeniul public.

Citiți și: Bătaie de joc în Pitești. ,,Sfidează josnic toți locuitorii din zonă!”

Conform unui raport care vizează trimestrul III al anului în curs, au fost abandonate în spaţii publice, inclusiv pe spaţiile verzi, 813 tone de deşeuri, în special provenind de la clădiri demolate şi din procesul de construcţie a unor imobile noi. Cei mai mulţi abandonează molozul deoarece nu vor să plătească taxa de transport.

De la începutul anului şi până acum au fost strânse din locuri neamenajate pentru colectarea gunoiului peste 2.200 de tone de astfel de deşeuri.

Citiți și: VIDEO: A CREZUT CĂ SCAPĂ MAI IEFTIN DACĂ DUCE MOLOZUL ÎN PĂDURE CU CAMIONUL. POLIȚIȘTII LOCALI L-AU ARS LA BUZUNAR

Pe de altă parte, cantitatea de deşeuri colectate selectiv este în continuare scăzută în Piteşti. De la începutul anului şi până acum au fost colectate selectiv doar 1.500 de tone de deşeuri, fiind în continuare nevoie de campanii susţinute de conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3