NOR CURIER 930X122

Luminița Paul

„Peste 600 de apeluri la salvare, în ultima zi! 75% pentru COVID! Vaccinați-vă!”

În această după amiază, Luminița Paul, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş a anunțat că Serviciul de Ambulanță Argeș este suprasolicitat, în ultimele 24 de ore înregistrându-se peste 600 de apeluri la numărul unic de urgență.

Citiți și: Pitești. Înscriere surpriză în partid

Marea majoritatea a apelurilor vin din partea persoanelor infectate cu COVID-19, care cer să se testeze.

„Ambulanța Argeș suprasolicitată. Peste 600 de apeluri în 24 de ore. 75% cazuri de COVID-19 și solicitări pentru testări. Spitalele destinate pacienților confirmați COVID-19 aproape pline, locuri cu oxigen tot mai puține, locuri la ATI 0”, este mesajul transmis de Luminița Paul, pe pagina oficială de Facebook.

Citiți și: Șefa ambulanței Argeș: „Vaccinați-vă până nu e prea târziu!”

În contextul valului 4 al pandemiei, mesajul medicului rămâne același:  „Fiți responsabili și vaccinați-vă !!! Numai așa putem stopa această pandemie. Eu am fost deja la doza 3, în prima zi când a început administrarea acesteia.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90