NOR CURIER 930X122

eveniment privat

Petrecere privată încheiată cu zeci de amenzi la Topoloveni

Petrecere privată încheiată cu zeci de amenzi la Topoloveni.

Citiți și: Argeș. Zona de picnic a Parcului Făget se închide temporar

În seara zilei de 17 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați telefonic cu privire la un eveniment privat, aflat în desfășurare la un local de pe raza aceleiași localități.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de poliție împreună cu jandarmi argeșeni, iar desfășurarea evenimentului a fost sistată.

În urma verificărilor, cei doi organizatori și reprezentantul societății comerciale unde evenimentul s-a desfășurat, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare, totodată fiind aplicate alte 39 de sancțiuni contravenționale, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

(Foto descriptiv: TimpOnline.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90