EcoMoto 930×122

autorizatie suspendata

Petreceri în Pitești: Primăria intervine din cauza neînțelegerilor între vecini

Petreceri în Pitești: Primăria intervine din cauza neînțelegerilor între vecini

Citiți și: Pitești. Povestea a doi tineri fotografi din Ucraina. Ce fac aceștia în zona 0

În spațiul public au apărut informații cu privire la suspendarea activității unui loc de joacă ce organizează petreceri private pentru copii.

Spațiul de joacă se află pe strada Grigorești, un loc unde micuții își puteau sărbători zilele de naștere și nu numai, în aer liber.

Citiți și: Eurial Invest Pitești își extinde portofoliul de mărci comercializate

ePitești a luat legătura cu reprezentanții Primăriei.

Aceștia ne-au confirmat că, într-adevăr, activitatea acestui loc de joacă este suspendată.

Motivul principal pentru care s-a luat măsura se leagă de o serie de sesizări cu privire la încălcarea ordinii și liniștii publice.

Un reporter al publicației noastre l-a contactat pe unul dintre reprezentanții locului de joacă de pe strada Grigorești.

Se pare că ar fi vorba despre un ,,război” mai vechi între vecini.

Petreceri în Pitești: Primăria intervine din cauza neînțelegerilor între vecini

În trecut, s-au mai făcut sesizări cu privire la problema zgomotului.

Iar proprietarul locului de joacă a luat măsuri în acest sens.

Ulterior, reclamațiile nu s-au oprit.

Proprietarul susține că nu doar vecinii s-ar fi plâns autorităților de zgomot, ci și persoane care ar fi rău intenționate.

Iată ce ne declară acesta, în exclusivitate:

,,Este luată o măsură de către Primărie, pentru suspendarea activității pe 30 de zile, în urma unor sesizări făcute de către, să zicem noi, unii vecini.

Ceea ce eu consider că nu sunt chiar toți din reclamația respectivă locuitori ai străzii respective.

Nu sunt eu în măsură să mă duc să legitimez sau să văd eu reclamația sau sesizarea făcută către Primărie și ce persoane au semnat acea sesizare. (…)

Pentru treizeci de zile este luată măsura. (…)

Este un loc de joacă unde se fac petreceri de copii, e un loc de joacă gen cum poate să fie considerat și un parc de joacă dintre blocuri.

Dacă cineva locuiește la parterul blocului și se adună treizeci de copii acolo și sună la Poliția Locală, autoritățile ce fac?

Pun lacătul pe acel loc de joacă? Nu!

Asta e măsura care a fost luată de către Primărie și vă dați seama (…)

Discutam cu o mămică, tot așa, care a avut eveniment acuma și încercam să adun și eu niște filmări de la evenimentul respectiv în care să demonstrez că nu era chiar așa de mare gălăgia la locul de joacă precum se susține.

Ok, au fost și evenimente pe care, până să avem discuțiile pe tema asta (n.r. discuții cu reprezentanții primăriei pe aceeași temă), da, se mai punea o muzică, care nu era în timpul programului de liniște, n-am considerat că e așa deranjant.

După ce am avut primele discuții cu cei din Primărie, automat, eu am redus total muzica în locație și a rămas decât zgomotul pe care îl fac copiii când se joacă.

Ei (n.r. reclamanții) au venit cu filmări de la evenimente anterioare discuției care a fost purtată cu reclamanții și cu cei de la Primărie.

Acuma, e la latitudinea fiecăruia, nu s-a venit cu un aparat de măsurat, omologat, ca să zicem că am depășit decibelii, dar asta e.

Arătăm bunăvoință, ne conformăm și vedem pe viitor ce o să mai fie, ce măsuri or s mai găsească sau reclamanții ce motive or să mai găsească.”, încheie unul dintre reprezentanții locului de joacă.

Vom urmări subiectul cu atenție, ca de fiecare dată, și vă vom ține la curent cu noi informații.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

Sursă foto: Facebook

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90