NOR CURIER 930X122

Ambient Events

Petreceri memorabile la Ambient Events!

Petreceri memorabile la Ambient Events!

Citiți și: Evenimente reușite într-o locație de vis! Prețuri pentru toată lumea

Îți dorești să organizezi un eveniment reușit, dar nu găsești locația potrivită? Ambient Events: restaurantul ideal pentru petrecerea ta!

Lângă Pitești, într-un decor prietenos, cochet și de bun gust, situat pe șoseaua București -Pitești, la KM 110, în orașul Ștefănești, se află restaurantul Ambient Events.

Citiți și: Restaurant de top, prețuri pentru toată lumea, calitate pentru fiecare!

Aici găsești servicii de calitate la cele mai bune prețuri.

 

Petreceri memorabile la Ambient Events!

Detalii la numărul de telefon 0742 154 484.

Localul stă la dispoziția clienților pentru organizarea diferitelor tipuri de evenimente: nunți, botezuri, cununii, majorate sau petreceri destinate altor ocazii de distracție. Așa că profită de ocazie și rezervă o dată!

Restaurantul organizează, de asemenea, și evenimente tip pomeni. În acest caz, în funcție de perioada anului, localul pune la dispoziție atât meniuri de post, cât și meniuri de dulce.

Pomenile pot avea loc la sediul restaurantului, însă reprezentanții Ambient Events oferă și posibilitatea de a livra pachetele la domiciliu sau la o altă adresă aleasă de client.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90