NOR CURIER 930X122

vaccin Pfizer

Pfizer își mută o parte din activitate în România

Pfizer își mută o parte din activitate în România.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

Presa belgiană anunță că grupul farmaceutic american Pfizer urmează să-și concedieze o parte din angajații din Belgia. Un număr de 38 de oameni urmează să își piardă locul de muncă. Această decizie a fost luată după ce compania a declarat că-și va muta unul dintre departamente la București.

„Încercăm în permanență să optimizăm organizarea lanțului de aprovizionare mondială. În prezent explorăm opțiuni care ne vor permite să ne centralizăm mai bine resursele, să îmbunătățim eficacitatea proceselor, continuând în același timp să oferim cele mai bune servicii. Acest lucru ar putea să se traducă prin redistribuirea unui număr de funcții din cadrul lanțului de aprovizionare în cadrul rețelei noastre extinse”, a precizat purtătorul de cuvânt de la Pfizer.

Pfizer este unul dintre producătorii mondiali ai vaccinului de coronavirus. Conform Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), până astăzi, 1.435.328 de români s-au vaccinat cu serul de la Pfizer.

(Sursă foto: Agerpres.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90