SMART KIDS 930X122

accident

Pieton lovit de mașină în Pitești

Update, ora 19.41, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Târgu din Vale, direcția spre str. Lânăriei, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a acroșat și accidentat un pieton, bărbat de 53 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Atât conducătorul auto, cât și pietonul implicat în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, împrejurare un care s-a stabilit că cel din urmă se afla sub influența alcoolului.

În urma examinării medicale preliminare a rezultat că bărbatul în cauză prezintă doar leziuni ușoare, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Știrea inițială, ora 18:54

În urmă cu puțin timp un accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, pe strada Târgul din Vale.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost acroșat de o mașină.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor.

De asemenea, la locul evenimentului sunt prezenți Polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru cercetări.

Sursă foto principal: Info Trafic Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3