New Profesional Consult 930 x 122

accident gavana

PIETON LOVIT PUTERNIC DE O MAŞINĂ ÎN GĂVANA

UPDATE: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Pitești, care conducea o autoutilitară pe B-dul Nicolae Bălcescu, dinspre Bascov către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 55 de ani, din Pitești, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură la membrul superior stâng. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Pitești. Eveniment grav în Găvana. Un copil ar fi băut o substanță necunoscută

Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiază în Pitești. Poliţiştii au fost sesizaţi că un pieton aflat în traversarea străzii pe B-dul Nicolae Bălcescu, zona John, ar fi fost lovit de un autoturism.

Din primele informaţii, ar fi vorba de un accident produs pe trecerea de pietoni. Victima este o femeie care, din impact, a fost proiectată câţiva metri mai încolo de zebră.

Citiți și: Pitești: De când cu sensurile unice din Găvana, accidentele se țin lanț

La faţa locului i-a acordat primul ajutor un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, apoi a fost urcată pe targă şi transportat la spital. Vom reveni.

(Sursa Foto: Facebook – Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90