New Profesional Consult 930 x 122

furt

Piteștean aflat sub control judiciar, prins la furat într-un supermarket

Piteștean aflat sub control judiciar, prins la furat într-un supermarket

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

În ziua de 19 mai, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 18 mai a.c., cel în cauză ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 150 de lei, dintr-un supermarket de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o faptă de ultraj contra bunelor moravuri, comisă în cursul lunii martie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursă foto: directmm.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3