NOR CURIER 930X122

arest preventiv

Piteștean băgat după gratii. A furat bani din mai multe bagaje

Un bărbat de 62 de ani, din Pitești, a ajuns în arest timp de 30 de zile după ce a furat o sumă de bani din două bagaje. Acesta era recidivist.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

În total, bărbatul a creat un prejudiciu total de 420 de lei.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

„În ziua de 05 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale), aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un bărbat de 62 de ani, din Pitești, cu antecedente penale.

Din probatoriul administrat în cauză, s-a stabilit că în zilele de 03 și 04 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi sustras din bagaje, sume de bani, cauzând un prejudiciu de 250, respectiv 170 de lei.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, în ziua de 06 noiembrie a.c. acesta a fost prezentat în fața instanței de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru probarea întregii activități infracționale.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Miha spune:

    Despre femeia deghizata în bărbat care a sustras 500Ron din geanta angajatei unei bănci de pe I. C.Bratianu și înregistrată de camerele de supraveghere video, imaginile distribuite pe fb pentru recunoașterea făptuitorului mai știți ceva sau victima si-a retras plangerea făcându-și milă cu hoațe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90