EcoMoto 930×122

mobilă aruncată

Piteșteancă amendată după ce și-a aruncat mobila veche la ghenă

Piteșteancă amendată după ce și-a aruncat mobila veche la ghenă.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13:30, camerele de supraveghere din zona străzii Pătrașcu Vodă din municipiul Pitești au surprins o femeie în timp ce arunca deșeuri de la o mobilă veche lângă ghena de gunoi amplasată în zonă.

La scurt timp, polițiștii locali au identificat-o pe femeia în cauză, în vârstă de 61 de ani.

Pentru fapta sa, femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 1000 de lei.

Depozitarea altor resturi decât cele menajere la containerele de gunoi sunt interzise, iar încălcarea regulilor atrag de la sine amenzi.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Adi spune:

    Dobitoci sunt masini care aduna special acest gen de gunoi patruland special si practicat in multe tari occidentale pana la urma unde sa le arunce ca de aia e gunoi insulele ecologice sunt departe de blocuri 300 de metri cel mai ghinionist de aceea pitestiul e zero la reciclare

  • Mariana spune:

    Unde sa poti pune lucrurile care trebuie sa le arunci sau unde trebuie sa suni sa vina sa le ia?!

  • Violeta spune:

    La Salubritate 2000, trebuie plătită taxă pe metru cub, sau lucrurile mari ținute undeva și le ridică gratuit aceeași societate când au campanie…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90