NOR CURIER 930X122

bănănăi

PITEȘTENI REVOLTAȚI. APEL DISPERAT LA PRIMĂRIE

Piteșteni revoltați. Apel disperat la Primărie. Mai mulţi actuali și viitori (sunt și imobile în construcție) locuitori de pe strada Intrarea Islazului din zona Bănănăi – Prundu au făcut un apel disperat către Primăria Piteşti pentru a fi ajutaţi să aibă utilităţi.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Oamenii reclamă că nu au nici apă, nici canalizare și, mai ales, nici curent electric. Strada, de asemenea, nu este asfaltată.

Piteștenii din zonă afirmă că încă din anul 2016 au adresat cereri pentru a beneficia de curent electric, dar că nici până astăzi nu au primit răspuns.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Autorităţile locale susțin că zona este una nouă din punct de vedere urbanistic și că introducerea utilităţilor este avută în vedere pentru perioada următoare. Ce înseamnă „următoare”, Dumnezeu știe! Lucrările la care se referă municipalitatea se vor face, însă, numai pe domeniul public. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3