EcoMoto 930×122

craciun

PITEȘTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA!

Piteșteni, vi se pregătește ceva! Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) au început decorarea Piteştiului pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

În zona centrală a orașului au fost aduse arcadele de fier care vor fi împodobite cu instalaţii de iluminat public ornamental. La fel ca în ultimii ani, pe Strada Mare, de la Primărie până la magazinul Trivale, va fi amenajat un „tunel” de lumini.

În paralel cu montarea arcadelor, angajaţii SPEP au început şi montarea celorlalte sisteme de iluminat pentru sărbători. Acestea vor fi aprinse oficial pe 1 decembrie, Ziua Naţională a României, odată cu Pomul de Crăciun (care va fi amplasat, ca de obicei, lângă statuia lui Mircea cel Bătrân din zona Teatrului „Alexandru Davila”).

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90