NOR CURIER 930X122

Pitesti

PITEȘTENII CER O NOUĂ SCHIMBARE ÎN TRAFIC

Piteștenii cer o nouă schimbare în trafic. Mai mulţi piteșteni solicită Primăriei să monteze un semafor cu buton şi în zona clădirii Finanţelor Publice, pe strada Egalităţii, către bulevardul Fraţii Goleşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Petiționarii susţin că la trecerea de pietoni de la Finanţe se impune şi instalarea unui echipaj de Poliţie Locală, pentru amendarea șoferilor care blochează prima bandă cu maşinile pe care și le parchează în zonă, zonă cu sedii de bănci.

De obicei, aici este instalată o maşină a Poliţiei Rutiere şi sunt amendaţi şoferii care nu le acordă prioritate pietonilor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Amintim că Primăria a montat pe acelaşi „fir” două semafoare cu buton, la trecerile de pietoni de la Colegiile Naţionale „I.C. Brătianu” (pe strada Armand Călinescu) şi „Zinca Golescu” (pe strada Egalității). (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90