Donaris 930 x 122

Târg de Crăciun 2022 Pitești

Piteștenii decid cum va fi Târgul de Crăciun din acest an!

Primăria Municipiului Pitești schițează, începând din această săptămână, conceptul următoarei ediții a Târgului de Crăciun Pitești, decembrie 2022.

Citiți și: Pitești. Gașca Zurli, în Piața Primăriei, în această seară!

„Ne dorim să implicăm piteștenii în organizarea acestui eveniment, care se înscrie, deja, în seria târgurilor de Crăciun cu personalitate distinctă la nivel național și pe care, împreună, îl putem impune ca unul dintre brandurile Piteștiului, atractiv pentru turiști și benefic pentru întreaga comunitate”, transmite municipalitatea.

Prin urmare, sugestiile dumneavoastră legate de ceea ce vă doriți să cuprindă ediția a II-a a Târgului de Crăciun Pitești sunt așteptate sub formă de comentarii la această postare sau prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro.

Implică-te și tu în organizarea Târgului de Crăciun al orașului nostru, exprimându-ți ideile referitoare la:

– Tematica Târgului de Crăciun Pitești, ediția a II-a;

– Activități specifice de sezon pentru copii/adolescenți/adulți;

– Produse disponibile în cadrul târgului;

– Spectacole, obiceiuri, tradiții.

Răspunsurile dumneavoastră vor fi cuantificate sub forma unui chestionar online, ce va fi postat, în curând, pe site-ul Primăriei Pitești.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Crăciun spune:

    Organizați un târg de Crăciun simplu, fără să cheltuiți aiurea banii piteștenilor. Fără artiștii care au tarif ca maneliști și fără oameni politici, dar cu colinde și tradiții românești. Și fără focuri de artificii, acele bombe de mii de euro care sperie oamenii și pun câinii pe fugă.

  • Adi spune:

    Poate ceva proiectii laser in loc de artificii si aduceti mai multe casute nu 3 lulcele dar nici bazar nu faceti din targ tema e craciunul poate si mancare stradala colinde la boxe .. da stiu daca nu ploua si ninge …

  • Alex S spune:

    Vă rog să conștientizați că nu toți piteștenii sunt credincioși, să nu dogmatizați prea mult evenimentul și să realizați că unii dintre noi celebrează Solstițiul de iarnă. Aduceți materiale laice informative despre tradiții și obiceiuri, care sunt importante pentru conturarea culturii și identității noastre din prezent, dar prezentați-le cu bune și cu rele. Cât mai puține cruci, icoane și cât mai multă informație verificată, care să evidențieze curiozitatea ardentă a copiilor și s-o întețească. Primăria e o instituție adogmatică, sau așa ar trebui să fie. Dăruiți copiilor simboluri ale raționalității și științei, calendare științifice (ca cel de la ASUR). Oricum, FĂRĂ ARTIFICII, colinde despre iarnă, cât mai puțini bani cheltuiți de la buget, invitați tinere speranțe neconsacrate care să cânte pro-bono sau pentru un onorariu mic. Nu consumați multă energie și protejați animalele de gălăgie mare.

  • Gabi spune:

    Vreau o icoană mare cu scena nașterii lui Iisus Hristos și scena nașterii lui Iisus Hristos în mărime naturală. Vreau să nu mai fie plătiți artiști cu zeci de mii de euro ci vreau să fie plătite coruri de copii cu premii în bani. Copii care cântă colinde din școlile și liceele argeșene, precum și voluntari. Vreau să dispară luminițele pentru că o să coste mult curentul acela în buzunarul cetățenilor Piteștiului. Iar iluminatul să se facă exact cât trebuie să vezi pe unde mergi și cu lămpi cu led care aduc economisire de energie. Fără podoabe scumpe de crăciun în Pitești că tot din banii noștri sunt cumpărate și puse. Apropo de crăciun sărbătorim nașterea lui Iisus Hristos. Nu promoțiile din magazin, reclamele la băuturi carbogazoase. Iar pe mine nu mă încântă cu nimic solstițiul de vară sau de iarnă. Mai de grabă să mă dau pe patine în patinoarul din Pitești, să beau vin cald, să mă dau în mașinuțe, să merg la Biserică și să stau împreună cu familia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA