NOR CURIER 930X122

jandarmi

PITEȘTENII, MONITORIZAȚI DE JANDARMERIE. PRIMĂRIA SE OPUNE

Piteștenii, monitorizați de Jandarmerie. Primăria se opune. De mai bine de un an, Jandarmeria Argeş încearcă să încheie un protocol cu Primăria Piteşti privind accesarea sistemului de supraveghere video din oraș.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Gheorghe Lupescu (foto), șeful Jandarmeriei Argeş, ne-a declarat că sunt discuţii în acest sens şi protocolul ar urma să fie semnat prin luna septembrie a anului în curs.

Însă, surse din apropierea celor două părţi implicate susţin că Primăria Piteşti refuză să încheie un protocol cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Pe considerentul că sistemul aparţine municipiului, că toate costurile îi aparţin, conducerea Primăriei nici nu vrea să audă de solicitarea jandarmilor.

De ce refuză să pună la dispoziţie jandarmilor accesul la acest sistem? În condiţiile în care Poliţia Locală oricum se plânge că nu are suficienţi oameni să intervină în caz de nevoie? În fond, scopul general ar trebui să fie siguranţa cetăţenilor până la urmă.

Așteptăm un punct de vedere oficial de la Primăria Pitești cu privire la acest subiect.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3