930 x122 grota rece

caldura

PITEȘTENII TREMURĂ DE FRIG ÎN CASE. CÂND DAȚI DRUMUL LA CĂLDURĂ?

Piteștenii tremură de frig în case. Când dați drumul la căldură? Deși temperaturile exterioare pe timpul nopţii au coborât la sub 10 grade Celsius, societatea de termoficare a Piteștiului nu a început furnizarea căldurii către locuințele racordate la sistemul centralizat.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Conducerea societății Termo Calor Confort susține că nu a dat drumul la căldură din două motive: 1.nu a primit cereri în acest sens de la asociaţiile de proprietari (n.r. – de ce ar mai fi nevoie de cereri din moment ce legea prevede ca furnizarea căldurii să înceapă dacă timp de 3 nopți consecutive afară sunt mai puțin de 10 grade?) şi 2.a luat în calcul prognozele care anunță o încălzire a vremii.

Potrivit sursei citate, furnizarea căldurii va începe abia în jurul datei de 15 octombrie 2017, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare. Până acum, conducerea de la Termo Calor Confort nu a stabilit ziua exactă când va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3