EcoMoto 930×122

arestat preventiv

Piteşti. A bătut doi oameni în plină stradă! Ce a pățit după aceea!

Piteşti. A bătut doi oameni în plină stradă! Ce a pățit după aceea!

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Polițiștii l-au potolit, cel puțin pentru 30 de zile, pe bătăușul care împărțea pumni în stânga și în dreapta pe stradă.

Judecătoria Pitești a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 40 de ani.

Reamintim că acesta a fost reținut pentru 24 de ore după ce a agresat mai multe persoane în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Lazăr din Pitești.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în articolul publicației noastre, AICI. – Pitești. A luat lumea la bătaie în plină stradă – 

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Piteşti. A bătut doi oameni în plină stradă! Ce a pățit după aceea!

,,Bărbatul de 40 de ani, reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, în noaptea de 11 spre 12 iulie a.c., în urma cercetărilor desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul zilei de ieri, 12 iulie, în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a admis cererea și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, transmit autoritățile.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90