SPALATORIE MURAY  930×122

accident

Pitești: A lovit cu mașina o fată de 14 ani, apoi a fugit

Un accident rutier, în care a fost implicat un pieton, iar șoferul a fugit de la locul incidentului s-a produs miercuri, pe o stradă dn municipiul Pitești.

Citiți și: Oficial! Pompierul a fost omorât!

O minoră în vârstă de 14 ani a fost lovită de o mașină.

În urma producerii accidentului, șoferul aflat la volan a fugit de la locul faptei.

Citiți și: Mașină răsturnată pe A1. Victimă, o fată de 18 ani

Ulterior, polițiștii l-au identificat în cursul zilei următoare, 20 ianuarie.

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că la sediul unității s-a prezentat o minoră de 14 ani, care prezenta leziuni în urma unui accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că în aceeași zi, în jurul prânzului, aceasta ar fi fost acroșată de un autoturism în timpul traversării pe marcajul pietonal, pe str. Tineretului din municipiul Pitești, iar conducătorul autoturismului nu a rămas la fața locului și nu a sesizat organelor de poliție producerea evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196 și 338 din Codul Penal.

În ziua de 20 ianuarie a.c., conducătorul auto a fost identificat, ca fiind un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, fiind luată măsura reținerii permisului de conducere și eliberării unei dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Foto principal: descriptiv

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3