930X122 MAIA

deces

Pitești: A mers la nuntă și a murit!

Un incident șocant a avut loc, seara trecută, la o petrecere de nuntă de la un restaurant de pe Calea Drăgășani din municipiul Pitești.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, i s-a făcut rău, acesta prăbușindu-se din senin în timpul petrecerii la care participa.

Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale celorlalți invitați.

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

La fața locului a intervenit un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Ulterior, medicii au constata decesul.

Acum, urmează să se facă verificări pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.  Cel mai probabil persoana în cauză a suferit un atac de cord.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Mihai spune:

    O fi ăla după tik rol loat la palme de lăutar

  • Catalin Alexandru spune:

    In aceasta tara unde prevenția este precară, sunt necesare cursuri de prim ajutor oferite gratuit de catre stat sau macar suportate 70-80%. Daca nimeni nu a știut să i ofere prim ajutor pana a ajuns ambulanta șansele de supraviețuire au fost foarte mici.

  • cigan spune:

    Adevar graiesti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3