930×122 CAPRA 5

loc de joaca

Pitești. A spart semințe de 1.000 de lei

O piteșteancă a fost amendată cu 1.000 de lei după ce a fost prinsă spărgând semințe și aruncând cojile pe jos pe domeniul public.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

S-a întâmplat în Războieni, lângă un loc de joacă.

„Astăzi, în jurul orelor 14:30, un echipaj al Poliției Locale – Biroul Ordine Publică, în timp ce se afla în serviciul de patrulare în cartierul Războieni, mai exact lângă blocul 5 unde se afla şi un loc de joacă, a surprins o femeie ce spărgea semințe şi aruncă cojile jos, pe domeniul public.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

După ce a fost identificată, ( D.C. 47 ani din Pitești), i s-a aplicat o sancţiune de 1.000 de lei, (amenda fiind de la 1.000 la 1.500 de lei), aceasta fiind de acord să curețe şi zona respectivă.

Pitești. A spart semințe de 1.000 de lei

Pe această cale facem apel către cetățenii orașului nostru să dea dovadă de simţ civic păstrând curăţenia domeniului public (loc de joacă, parcuri, scările de bloc, etc).

Trebuie să arunce ambalajele, chiştoacele de ţigări, cojile de seminţe etc. la coşurile de gunoi, altfel fiind pasibili de a răspunde contravenţional”, transmite Poliția Locală Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Dumitru Popescu spune:

    Pastram curatenia dar nu este curatenie! veniti sa vedeti cum arata gangurile de la magazinul sportul si de la bratara de aur unde se face curat doar cand sunt alegeri. Acum sunt infecte. Rog pe cei de la epitesti sa faca un reportaj despre aceasta zona. Sa vina sa faca poze si sa filmeze cum in centrul orasului in spate la magnolia au spart tot de 6 luni si au lasat asa. Au distrus si singurul trotuar care duce la scoala de pe strada raurilor.

  • Ioana spune:

    In parc de la Brezan cand veniti!! ( zona rolast langa chiosc)Mamici,tătici,bunici si romi cu căței,purcei vin fumează, beau etc

  • Eleonora spune:

    S-a dat o sancțiune pe care cel mai sigur nimeni nu o să o achite și iată că s-a făcut ordine! În Trivale pe când o să vină domnii de la Poliția Locală să adune haitele de tineri needucați care distrug totul în calea lor și lasă locurile cu bănci pline de mizerii, urlă ca apucații, vorbesc ca la ușa cortului și se urcă pe tine dacă stai pe bancă! Veniți domnilor seara între blocurile 52 și 53 să vă convingeți singuri, nu cum a venit un echipaj de poliție, cu girofarul pornit și anunțând prin stație că au sesizare și să părăsească toată lumea zona! Asta după ce au lăsat un coșmar la scările de bloc! Când ne aude și pe noi cineva? Cât timp mai cerșim mila dvs. stimabile autorități? Să nu spună cineva că sunt și ei tineri și că așa făceam și noi, căci persoana respectivă înseamnă că nu a primit educație! Vă mulțumim!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90