New Profesional Consult 930 x 122

colet suspect

Pitești. A venit ,,poșta” cu droguri. Ce le-a dat prin cap traficanților

Pitești. A venit ,,poșta” cu droguri. Ce le-a dat prin cap traficanților

Citiți și: Mascații au descins în Argeș. Locuințe transformate în depozite de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de risc, în vederea consumului.

Astfel, la data de 15 noiembrie a.c., polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat, după ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda.

Citiți și: UPDATE: ALERTĂ PIROTEHNICĂ PE BULEVARDUL EROILOR

Coletul a fost introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care s-ar fi aflat disimulate:

– 2 kilograme de cristal,

– drog de mare risc (3-CMC),

– 100 de grame 2-MMC (substanță psihoactivă)

– o cantitatea de ADB BUTINACA și MDMB BUTINACA.

De asemenea, asupra acestuia ar fi fost găsită și o cantitate de canabis, deținută în vederea consumului.

 

Ulterior, alte două persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi tranzacționat, în interes propriu, dar și ca intermediari pentru cea de-a patra persoană, o cantitate de cristal (3-CMC, drog de mare risc), în vederea comercializării ulterioare, transmite Poliția Argeș.

Pitești. A venit ,,poșta” cu droguri. Ce le-a dat prin cap traficanților

,,La datele de 15 și 16 noiembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. –Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 4 persoane.

În cursul zilei de 16 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, informează autoritățile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache