930 x122 grota rece

accident

Pitești. Bărbat spulberat de un camion. A murit!

Update, 5 decembrie, ora 07.48, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani, din Pitești, care conducea un autotren, dinspre strada Lânăriei către b-dul Petrochimiștilor, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat, mortal, un bărbat de 64 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa în calitate de pieton.

 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 17.54, ISU Argeș transmite:Victima a fost extrasă de către echipajele ajunse la fața locului.

 

Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 63 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Știrea inițială, ora 17.33 – Pitești. Accident deosebit de grav! Pieton inconștient!

Un alt accident s-a produs, în urmă cu puțin timp, în municipiul Pitești.

De această dată implicat este un pieton.

Evenimentul rutier s-a produs în cartierul Prundu, chiar în apropiere de sensul giratoriu.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost lovită grav de un camion.

 

Este posibil ca victima să fie surprinsă sub TIR.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare grea, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vali spune:

    Poate isi mai face si politia treaba din cand in cand. Sunt vinovati prin inactiune si toleranta cu nebunii din trafic. Nu vezi picior pe strada sa amendeze pe bune. Stau strategic la vanatoare la vreun colț la intrarea sau iesirea din oraș si atat, iar in oras e haos. Si pietonii umbla aiurea pe carosabil, pe unde apuca, de zici ca merg pe miriste in voie. Vai de capul nostru!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90