930×122 CAPRA 5

accident

Pitești. Accident deosebit de grav! Tineri, la un pas de moarte!

Pitești. Accident deosebit de grav! Tineri, la un pas de moarte!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Update:

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale despre accidentul grav din noaptea trecută:

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

,,La data de 24 martie a.c., aproape de ora 00:00, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Republicii din Pitești, a avut loc un eveniment rutier între două autoturisme.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu C.A. Rosetti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, dinspre strada Calea Craiovei către Bulevardul Republicii, de un bărbat de 45 de ani, din Mioveni.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism parcat regulamentar.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 45 de ani și altor trei tinere, toate de 19 ani, pasagere în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Știre inițială

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, azi-noapte, în urma unui grav accident rutier produs în centrul Piteștiului.

În urma incidentului au fost identificate 4 victime, trei tineri și un bărbat.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Republicii și au fost implicate două autoturisme în mișcare și unul parcat în zona menționată.

În urma incidentului nu au fost persoane încarcerate, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Pitești. Accident deosebit de grav! Tineri, la un pas de moarte!

Două echipaje SMURD au evaluat patru victime (3 tinere și un bărbat), iar dintre acestea, trei persoane au fost transportate la spital.

A fost vorba despre două persoane de sex feminin, una de 19 ani prezenta un traumatism în zona feței și acuza dureri la membrul inferior stâng, iar cealaltă, în vârstă de 20 de ani, acuza dureri în zona lombară.

Cea de a treia persoană transportată la spital a fost un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Acesta era rănit în zona feței și mai acuza dureri în zonele lombară și cervicală.

Foto articol: ISU Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90