EcoMoto 930×122

accident

Pitești. Accident la “Brătianu”! Pieton rănit!

Pitești. Accident la “Brătianu”! Pieton rănit!

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Încă un accident cu pieton s-a produs în urmă cu puțin timp în Pitești!

Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat intervin la fața locului.

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

Este vorba despre un accident rutier produs în municipiul Pitești, zona liceului Brătianu.

Un pieton a fost rănit de o mașină în urma accidentului.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • ALGADO spune:

    Comisia de circulatie din primărie nu i telege anumite lucruri greșite din Pitești, stați de autobus puse aiurea exemplu la finanțe spre Prundu dacă este autobuz, în stație nu se mi vede semaforul, aceiași situație și la muzeu, la semafoare sa renunțat la cronometru dar clipocirea culorilor durează foarte puțin, ceea ce creează condiții de circulatie nesigura, automatul la Brătianu fiind pus vizavi de stație fără trecere de pietoni.

  • Sebastian spune:

    Nici un cap patrat responsabil nu se întreabă de ce s-au înmulțit accidentele in față la Brătianu? De ce stai la semaforului de la Brătianu până îți crește tensiunea și până la urmă treci pe roșu? De ce lumea inca nu reușește să apese mizeria de buton de la galeria de artă și până la urmă trece le roșu? Chira nu se întreabă nici o primată din primărie de ce e plin orașul de semafoare cu o sincronizare de kkt astfel încât uneori vezi intersecții goale și mașinile stau la semafoare pe toate direcțiile? Chira nu vede nimeni prostia de a pune niste tablouri imense pe trotuare? Chiar nu se sesizează nimeni că lumea așteaptă in ploaie niște mizerii de autobuze? Chiar atâta nesimțire, indiferența, hoție nu a fost nici pe vremea lui Pendiuc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90