Donaris 930 x 122

accident

PITEȘTI: ACCIDENT LA GARĂ

Pitești: accident la gară. Un accident de circulaţie a avut loc cu puţin timp în urmă în Pitești în zona magazinului McDonald’s de la Gară Sud.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

O femeie în vârstă de 51 de ani din comuna argeşeană Ştefan cel Mare s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind izbită în plin de un autoturism Volkswagen Passat care circula regulamentar.

Femeia a suferit răni care nu îi pun viaţa în pericol, potrivit primelor constatări, dar a fost nevoie să fie transportată la spital. Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului dosar penal pentru vătămare din culpă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • I.Sofer spune:

    Daca VW circula regulamentar si femeia a traversat prin loc nepermis de ce nu se face dosar penal pentru distrugere din culpa femeii care a provocat accidentul?
    Daca legea asta tampita se va schimba in mod sigur nimeni nu va mai traversa aiurea. Ce vina are soferul ce trecea pe acolo? Si nu mai incepeti cu circulatul preventiv ca nu este asa! Sunt reguli si indicatoare de circulatie ce trebuiesc respectate si atat! Pe strada circula autoturisme si pe trotuar circula pietoni, nu trebuiesc amestecati asa cum nu se amesteca trenul cu altii, vaporul cu altii, avioanele cu altii.
    Cand un tren da peste o masina nu i se face mecanicului dosar penal.
    Fiecare cu calea lui!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90