NOR CURIER 930X122

accident

Pitești. Accident lângă Centrul de Afaceri

Pitești. Accident lângă Centrul de Afaceri

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE. POLIȚIA ARGEȘ INFORMEAZĂ CU PRIVIRE LA ACEST EVENIMENT RUTIER:

„În noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., pe b-dul I.C. Brătianu din Pitești a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost rănite trei persoane.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 24 de ani, din județul Ilfov, care conducea un autoturism pe b-dul I.C. Brătianu, spre Calea București, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din direcția Târgu din Vale către strada Maternității, de o femeie de 47 de ani, din Costești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarea auto și a doua femei, de 25 de ani, din jud. Ilfov, pasageră în al doilea autoturism și de 26 de ani, din București, pasageră în primul autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

În jurul orei 23.00, pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme, pe Calea București din municipiul Pitești.


La fața locului s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, iar două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au monitorizat șase persoane, ulterior transportând la spital pe două dintre acestea.

Victima transportată la spital de către un echipaj SMURD era de sex feminin, cu vârsta de 25 de ani și prezenta un traumatism minor la cap, cealaltă victimă a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90