Donaris 930 x 122

accident

Pitești. Accident lângă John! Un autobuz Publitrans este implicat

Pitești. Accident lângă John! Un autobuz Publitrans este implicat

Citiți și: Argeș. Motociclist spulberat de o mașină pe cel mai aglomerat drum din țară!

Un accident de circulație a avut loc pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, în zona Complexului Comercial John, în fața fostului Cinema „Lumina”, actualmente Centrul Cultural de Arte.

Incidentul s-a petrecut în sensul giratoriu și a implicat un autobuz Publitrans și un bolid de lux Mercedes.

Citiți și: Femeie lovită grav de o mașină!

Conform primelor informații furnizate de martori, nu au fost înregistrate victime în urma coliziunii, ci doar pagube materiale.

În urma impactului, circulația în zona respectivă se desfășoară cu dificultate, iar autoritățile sunt prezente la fața locului pentru a fluidiza traficul și pentru a investiga circumstanțele producerii accidentului.

În urma impactului, ambele vehicule au suferit avarii, însă, din fericire, niciun pasager nu a fost rănit.

Reprezentanții autorităților au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului și pentru a determina responsabilitatea fiecărui șofer implicat.

În același timp, echipajele de intervenție lucrează pentru a degaja carosabilul și pentru a restabili circulația normală în zonă.

Accidentele în această zonă aglomerată nu sunt o raritate, complexul comercial și centrul cultural atrăgând un număr mare de vehicule și pietoni zilnic.

Autoritățile locale fac apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să manifeste prudență sporită, mai ales în intersecțiile aglomerate.

Pentru moment, traficul în zona Complexului Comercial John rămâne îngreunat. Șoferii sunt sfătuiți să evite această rută și să folosească trasee alternative până la normalizarea situației.

Sursă foto: Facebook/Info Trafic Pitesti

Pitești. Accident lângă John! Un autobuz Publitrans este implicat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90