930X122 MAIA

accident

PITEȘTI: ACCIDENT. MAȘINĂ FĂCUTĂ ZOB

UPDATE: Pitești: Accident. Mașină făcută zob. Poliția Argeș precizează că, în timp ce se deplasa din direcția strada Negru Vodă către comuna Bascov, un șofer (de 28 de ani, din comuna Bascov), aflat la volanul unei mașini marca Renault, a acroșat un Citroen condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 54 de ani (șoferul este tot din Bascov).

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Ulterior, autoturismul Renault a intrat într-un stâlp. Polițiștii au constat că șoferul vinovat se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul autoturismului Renault a primit îngrijiri de la medicii de pe ambulanță.

Un accident de circulație a avut loc în această dimineața, în jurul orei 6.30, în zona Rolast din Pitești.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

O mașină s-a izbit de un stâlp.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, este posibil ca o persoană să fie încarcerată. La fața locului intervin un echipaj de la Descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Foto: ISU Argeș)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3