930X122 MAIA

accident

Piteşti: Accident pe trecerea de pietoni, femeie rănită grav

Un grav accident de circulaţie a avut loc în Pitești, în această dimineaţă, pe Calea Câmpulung. O femeie a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima. De asemenea, locul faptei a fost asigurat de polițiști SAS, până la sosirea polițiștilor rutieri.

Pentru îngrijiri de specialitate a intervenit echipajul SMURD de pe ambulanţa cu Terapie Intensivă Mobilă. S-a constatat că victima a suferit răni în zona șoldului și la cap. La momentul intervenţiei femeia era stabilă hemodinamic. Aceasta a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung, având direcția de deplasare dinspre Pitești spre Mărăcineni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat o femeie de 41 de ani, din Mioveni, care se angajase în traversarea drumului (posibil pe marcajul pietonal).

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA