Donaris 930 x 122

administrator bloc

    Pitești: Administratorul unui bloc a luat o amendă pentru ceva ce nu visa vreodată

    Administratorul unui bloc din cartierul piteștean Trivale s-a ales cu o amendă serioasă după ce a tăiat un copac de lângă blocul de locuinţe. Acesta nu avea autorizație să facă acest lucru.

    Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

    Mai mult decât atât, după ce a tăiat ramurile copacului, bărbatul a depozitat crengile la ghena de gunoi.

    „Astăzi, în jurul orelor 12.00, o patrula a Poliției Locale aflat în zona de competență a depistat în cartierul Trivale, mai exact lângă blocul P14, un arbore tăiat și mai multe resturi de ramuri provenind de la acesta.

    În urma verificărilor la fața locului, s-a constatat că fapta a fost comisă de S.V. de 47 ani, în calitate de administrator al blocului mai sus amintit, neavând avize legale, fiind sancționat contravențional cu suma de 1000 de lei , conform HCl 283/2021, amenda fiind de la 1000 la 2000 de lei”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

    Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    17 comentarii

    • Anonim spune:

      Sigur , cum să nu il amendeze poliția locală !? Oare poliția locală și marele dobitoc Gentea știe că trebuie sa te rogi frumos de mai marii de la ADP să vină să toaleteze arborii ? Dacă pică un arbore pe masină cine plătește ? Cu părere de rău piteștiul nu a avut parte de un primar gospodar ! Cu siguranță peste ceva timp o să aflăm care a fost motivul( financiar) pentru care s-au montat semafoare în toate intersecțiile și s-a dat peste cap traficul din oraș !

    • LAUTARESCU ADRIAN NICOLAE spune:

      Nu a tăiat un copac ci a toaletat un copac. E o mare diferență.

    • Gogu spune:

      Sa dea amenzi sunt în stare milițienii locali , dar de ce nu ii întreabă pe cei din Consiliul local care au dat aceasta hotărâre când se pun în aplicare cererile cetățenilor de toaletare a copacilor de lângă blocuri făcute și cu 2-3 ani în urma??
      Dacă avem o administrație locala incompetenta și indiferenta la cererile cetățenilor plătitori de taxe și impozite, cetățenii încearcă sa se gospodăresca
      si singuri, dar se pare ca cei din primăria orasului nu ii convine nici asa.
      Astfel se explica starea deplorabila și mizeria prezenta la orice pas în acest oraș….

    • Gheorghe Modan spune:

      „Bravo”, poliței locale! Au descoperit marele „infractor” de tăiat ilegal pomi. Ce putea face, admiratorul?? Să aștepte până cădea pe cineva? Eu am aștept, 4 ani să vină cei în drept să taie un arbore uscat de lângă bloc și până nu a căzut el de bună voie, nu a venit nimeni să – l taie. Făcusem nenumărate sesizări la cei în drept și degeaba.

    • Gheorghe Modan spune:

      „Bravo”, poliței locale! Au descoperit marele „infractor” de tăiat ilegal pomi. Ce putea face, admiratorul?? Să aștepte până cădea pe cineva? Eu am aștept, 4 ani să vină cei în drept să taie un arbore uscat de lângă bloc și până nu a căzut el de bună voie, nu a venit nimeni să – l taie. Făcusem nenumărate sesizări la cei în drept și degeaba. În țara asta,, se taie, mii de hectare de pădure ilegal și nu pățește nimeni nimic.

    • Ioana spune:

      Nu este corect sa nu poti tăia pomii !! De ce nu intra in subsol sa dea amenzi ca sa construit si nu poti sa ajungi la instalația de apă!! Apa canal ar fi trebuit să se sezizeze

    • Patrascu spune:

      Pe str Roșia Montană Nr 3 sc 1 au făcut sezisare demult s a verifice și să toaleze un pom înălțime cit blocu de inalt.,Cred că o sa vina cînd va cadea pe Balconele la proprietari. Cine va fi vinovat ?

    • Anonim spune:

      Acest om nu a tăiat copacu dacă cei de la primărie nu sunt în stare sa facă ce trebuie.Barbatu a vrut sa îl toaleteze.

    • Cetateanu comunei spune:

      Mai votați PSD că orașu lu Gentea e vai și amar numai șpăgari bani făcuți din autorizații și blocuri ilegale DNA doarme

    • Cris spune:

      Pai da,acu când vedeți cât de mare e mafia PSD va faceți toți că nu știți cine i-a votat !Ăla nu,ala nu…Mai votati-i și la Centru ,sa fie dictatura totala ca pe vremea PCR !
      Ca sa răspund unei cititoare,ba e normal sa nu poată tăia oricine ,orice și când vrea el !Dar daca nu aveți răspuns la solicitări,deși e normal și obligatoriu sa vă răspundă în 30 de zile(conform legii) mergeți personal acolo sau faceți plângere la Prefectura sau direct la DNA.Desi ,cum a mai scris cineva,a auzit vreodată cineva vreun caz cat de mic de corupție rezolvat de DNA Pitești ?Bugetari de lux plătit bine de voi,că dacă tot votați de 30 de ani PSD ,va meritați soarta !

    • Dinca Maria spune:

      Toți fac la fel ca e PSD,PNL,AUR sunt numai pentru ei.Nu mișcă nimic în acest oraș care este foarte murdar și neîngrijit.Nu ne lasă pe noi locatari sa curățat copacii care noi iam pus.Cerere făcută,de 4 ani ne rugam de ei

    • A spune:

      Da, probabil aveti pe agenda sa incasati amenzi din nimicuri, sa aduceti bani la buget. Trebuia sa cada pe o masina sau pe cineva ca sa vina sa ii taie cei de la ADP restul cioturilor? Si va mirati de ce se intampla astfel de cazuri? Ati venit in Tudor Vladimirescu sa taiati un copac dupa ce a fost taiat de n ori de vecini si ani de cand a fost depusa solicitarea la ADP. Mari justitiari! Bravo! Ati facut dreptate copacului toaletat, nu taiat!

    • Puiulgalben spune:

      Deschise mai multe dosare: polițistului, Poliției, ADP, Primărie, Primar. Un avocat să facă hârtia. Să ceară daune. Cred că are dovezi că a făcut sesizări. La fel și proprietarii apartamentelor din dreptul copacului, individuali.

    • Maria Lorica spune:

      Înainte de sărbători soțul vroia să facă un bine pentru cineva care se încălzește cu lemne și cum în fața blocului avem mai mulți arbori uscați a încercat să taie unul mai ales că riscă să cadă pe aleea pietonala, dar un vecin a sunat la 112, au venit cei de la politie, noroc că au înțeles situația și a luat avertisment nu amenda.

    • Elisoara-Narcissa Toma spune:

      Buna seara,

      Nu au decat o echipa in tot orasul si pana ajung in toate locurile trec 2-3ani…
      Chiar langa blocul in care locuiesc exista un nuc care a crescut foarte mult depasind inaltimea blocului cu cativa metri. Cand batea vantul ramurile bateau in geamuri mai sa le sparga … Am facut sesizare la primarie si mi s-a spus ca nu il pot taia
      deoarece exista legea nucului care prevede amenzi uriase … Au venit in final si au taiat cateva ramuri … acum este ok … dar nu ar trebui lasati copaci cu port inalt chiar langa blocuri . Pot sa cada pe balcoane sau pot sa sparga geamurile … dl. Administrator ar trebui premiat nu amendat… trebuie sa ne gandim si la nevoile cetatenilor nu numai ale plantelor si animalelor scuze …

    • Narcisa spune:

      Buna seara,

      Nu au decat o echipa in tot orasul si pana ajung in toate locurile trec 2-3ani…
      Chiar langa blocul in care locuiesc exista un nuc care a crescut foarte mult depasind inaltimea blocului cu cativa metri. La viteze mari ale vantului ramurile loveau geamurile mai sa le sparga … Am facut sesizare la primarie si mi s-a spus ca nu il pot taia
      deoarece exista legea nucului care prevede amenzi uriase … Au venit in final si au taiat cateva ramuri … acum este ok … dar nu ar trebui lasati copaci cu port inalt chiar langa blocuri . Pot sa cada pe balcoane sau pot sa sparga geamurile … dl. Administrator ar trebui premiat nu amendat… trebuie sa ne gandim si la nevoile cetatenilor nu numai ale plantelor si animalelor scuze …

    • Lica spune:

      Politia locala, e că peste tot, daca o chemi când vecinul asculta muzica la maxim nu vine…

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3