930×122 CAPRA 5

parc lunca argeșului

Pitești: Adolescenți amendați cu 1000 de lei. S-au distrat azi-noapte în Lunca Argeșului

Mai mulți tineri au fost amendați în noaptea de 6 spre 7 iulie de polițiștii locali piteșteni, în parcul Lunca Argeșului. Aceștia s-au strâns într-un foișor de pe raza parcului și au luat cu ei, deși este interzis, și mobilierul destinat zonei de picnic.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești transmite:

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„În noaptea de  6 / 7 iulie, în jurul orele 03.00, în parcul Lunca Argeșului, o patrulă a politiei locale Pitești, a surprins un grup de 5 tineri care se manifestau zgomotos, într-un foișor  din zona de picnic.

După legitimare, s-a constatat că tinerii mutaseră mai multe elemente de mobilier în foișor: mese, bănci, perne de puf, acest fapt fiind interzis conform regulamentului existent în parc.

Pentru faptele mai sus menționate, 3 dintre adolescenți au fost sancționați cu suma de 1000 de lei.

Tot ieri, în jurul orei 21.00, alte 2 persoane au fost sancționate pentru aceiași faptă: folosirea necorespunzătoare a mobilierului din parc.

Ținând cont că vineri și sâmbătă în  Lunca Argeșului va avea loc festivalul rock Rebel X, facem apel către participanți să folosească corespunzător elementele de mobilier din parc, fără a risca sancțiuni contravenționale.

Polițiștii locali vor acționa cu efective sporite în zonă, pe toata durata evenimentului.”

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bucur Florica spune:

    Bine că ” fac valuri din când în când și nici atunci”! De ce nu se patrulează, cu regularitate, și prin cartiere? De ce sunt distruse bănci, de ce sunt lăsate mormane de gunoaie fără să fie luată vreo măsură? Gata! S-a rezolvat! Am prins 5 tembeli, anunțăm că vom înăspri controalele, că vine evenimentu’ rock, anonim, și ne-am și speriat!!! Rău de tot! Mamă, ce frică mi s-a făcut că văd polițiștii în razie prin cartier! Nici nu mai duc gunoiul, îl arunc de la balcon, de spaimă nu alta!
    Băi, agaricilor, fiți prezenți în toate cartierele, mai ales la ceas de seară! Justificati-vă leafa prin prezența zi de zi, nu de ” joi până mai apoi”! În rest, am o senzație de scârbă pentru spoiala care se aduce la cunoștința vulgului!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90