EcoMoto 930×122

spitalul judetean

pitesti.

Pitești: Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul Județean, închis de Rusalii

Pitești: Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul Județean, închis de Rusalii

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul Județean este închis de Rusalii.

Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești, transmite:

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Ambulatoriul de Specialitate (fosta policlinică) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești (SJUP) va fi închis în minivacanța de Rusalii, 1-5 iunie.

Pacienții se vor putea prezenta la cabinete începând de marți, 6 iunie, când va fi reluat programul de lucru obișnuit, în baza programărilor prealabile.

Medicii recomandă să fim ponderați în privința consumului alimentar și de băuturi alcoolice.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Bravos natiune! S-a ajuns in asemenea hal cu privilegiile bugetarilor incat nici macar Sanatatea care e incadrata la servicii de foc continuu sa nu mai respecte regulile. Chiar si in caz de greva, legea ii obliga sa asigure minim 30% din activitate, dar vad ca-si iau o saptamana de liber. Pe cand vom fi anuntati ca la reactoarele de la Cernavoda pleaca toti acasa sambata si duminica? Sau ca pompierii nu mai intervin la incendii in weekend? Vai de mama noastra, cu politicienii hoti, incompetenti, paraziti, corupti din ziua de azi pe care suntem obligati sa-i alegem ca sa faca regulile…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90