NOR CURIER 930X122

moloz

Pitești: Amendă mare pentru tupeul pe care l-a avut!

Tupeul este o ”calitate” des întâlnită în zilele noastre.

Citiți și: Bătaie de joc în Pitești. ,,Sfidează josnic toți locuitorii din zonă!”

O faptă care reflectă perfect acest gen de comportament a fost surprinsă astăzi în municipiul Pitești.

O persoană care își renovează apartamentul în această perioadă a pus molozul rezultat în saci, pe care i-a abandonat în fața blocului.

Citiți și: S-A HOTĂRÂT: REGULĂ OBLIGATORIE ÎN PITEȘTI

Întâmplarea a avut loc pe bulevardul Republicii.

Persoana a fost prinsă în fapt de polițiștii locali.

„Astăzi, în jurul orelor 10.00, un echipaj al Poliției Locale Pitești aflat în patrulare pe bulevardul Republicii a depistat pe numitul H.O.A. de 36 ani, domiciliat în Poiana Lacului, în timp ce depozita mai mulți saci de moloz la parterul blocului 212, din zona mai sus amintită.

Întrucât persoana nu a plătit taxa către Salubritate pentru a i se ridica resturile materialelor de construcții provenite din renovarea apartamentului, a fost sancționat de către polițiștii locali cu suma de 1000 de lei”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • ALGADO spune:

    Rușine politia locala, vreau demisii din pol. locala locul unde erau depozitate aparține asociației de proprietari deci pol. locala nu ARE atribuții pe domeniul privata unui comdomeniu.

  • ALGADO spune:

    De ce nu publicați comentariu, asociația de proprietari prin lege are obligația sa anunță autoritățile dacă un proprietar al comdomeniului a procedat incorect, proprietarul nu a dus molulul la ghena de gunoi poate sa îl ducă pe domeniu privat și nu încalcă nici o lege. Deci din foto. moluzul nu era la ghena de gunoi.

  • Cris spune:

    A mai fost un incident similar relativ recent! Spuneți mai oameni concret și cu detalii ce și mai ales cum trebuie procedat că sa evitam situații de gen,că de aia sunteți jurnalisti.Nici eu habar nu am unde sa sun.La aia de-mi ridica gunoiul menajer ?Costa in plus ?Cat?Nici nu mai știu unde că mulțumită mafiei de la Primărie nu mai am un contract direct.Pai ce ba au stat acolo o lună sacii?Omul poate tocmai terminase de strâns molozul și poate mai avea ceva de adunat ,cine știe ?Apoi urma să facă solicitarea pt ridicare…Doar nu era să o facă înainte să termine și să plătească doua drumuri.Stiu,o să ziceți că legea ,dracu mai știe ce,așa prevede.Pai ce ba suntem bogați așa sa plătim doua transporturi ?Ori era mai bine ,daca se mai aduna ceva ulterior ,să-l pună în portbagaj direct(că e proprietate personala) și hai cu el în pădure ,nu ?Cum încurajați voi oamenii la infractiuni…Gata ,o plângere a unui vecin ranchiunos și deranjat de zgomot și mama ce viteji suntem !La colorații cate sunt peste tot cu aia in gura mare nu se dau…Pe aia care abandonează moloz și alte deșeuri prin pădure ,la marginea orașului la fel,se fac că nu-i vad !O tara cu oameni de nimic care vor de toate (și respect ,și bani, și Schengen).

  • Bobitză justițiarul spune:

    Din poză se vede că molozul este pus frumos în saci. Se împiedică domnul local de saci? Așa sînt localii împiedicați. Voi vreți doar taxe peste taxe? Lăsați omul să vedeți ce face cu sacii apoi amendați &L. Poate îl duce el direct la groapa de gunoi. Dacă vă dă în judecată o luați în mînă.

  • Cocotierul spune:

    Ce titlu, amendă pentru tupeu,
    Păi omul a pus sacii acolo și urma sa ridice ulterior, aștepta să termine treaba,
    A da amendă, mi se pare aiurea…

  • Alex spune:

    Eu am pus moluz dar pentru asta nu îmi trebuia tupeu că l-am pus acolu sal duc la groapa de gunoi și daca îl puneam in scara atunci incurcam

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3