930 x122 grota rece

amendaţi

Pitești. Amendați cu 2000 de lei pentru ,,publicitate”

Pitești. Amendați cu 2000 de lei pentru ,,publicitate”

Citiți și: Pitești. 12 tineri, amendați pentru că “se încălzeau” cu whisky pe domeniul public

Ieri, doi bărbați au atras atenția polițiștilor locali folosind o portavoce pentru a face reclamă la produsele pe care le vindeau.

Cei doi dâmbovițeni vindeau diverse legume și fructe direct din portbagajul mașinii.

Citiți și: DOI ARGEŞENI AFLAŢI ÎN CONCUBINAJ, AMENDAŢI DRASTIC FIINDCĂ AU MINŢIT LA 112

Amenda totală s-a ridicat la 2000 de lei.

Pitești. Amendați cu 2000 de lei pentru ,,publicitate”

,,Astăzi, în jurul orei 15.00, un echipaj al Poliției Locale – Biroul Ordine Publică, a depistat pe strada Argedava din cartierul Războieni, doi indivizi din Dâmbovița, care foloseau o staţie portavoce direct din autoturism, pentru a vinde ambulant diverse legume şi fructe, direct din portbagaj ul mașinii, deranjând astfel liniștea publică.

Pentru faptele lor, comerțul din autoturism fiind interzis, au fost sancționați cu câte 1000 de lei.”, transmite Poliția Locală.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Poliția Locală Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Belzebor spune:

    Astia macar muncesc si vand ceva necesar, penticostalii aia care danseaza si canta Isus Isus, si ne fac reclama la unde ne ducem dupa ce murim, nu primesc amenda

  • Ilie George spune:

    Muncesc pe dracu…sunt bișnițari cu pepeni de Dăbuleni și cartofi,ceapa de Lungulețu….Și în Prundu sunt „producatori”din ăștia care-ti tulbură liniștea..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90