New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Pitești. Anunț colosal despre noile stații de autobuz. Când vor fi gata

Pitești. Anunț colosal despre noile stații de autobuz. Când vor fi gata

Citiți și: Gentea, anunțul momentului despre Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul”!

Primarul Crisitan Gentea susține la această oră o conferință de presă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Printre subiectele abordate, acesta a vorbit și despre stațiile de autobuz care se montează în această perioadă în oraș.

Edilul a precizat că termenul de finalizare a lucrărilor este în primăvara anului viitor, 2024.

Însă, călătorii din Pitești ar putea beneficia de stații moderne mai repede.

Asta pentru că primarul spune că proiectul o fie finalizat în acest an.

Conform edilului Cristian Gentea, în municipiu vor fi câteva modele de stații de autobuz.

În acest moment, 17 dintre ele sunt deja montate, alte 17 sunt în curs de amenajare.

Pentru că nu este mulțumit de anumite aspecte, Gentea a precizat că șeful firmei care se ocupă de stații a fost chemat mâine la Pitești pentru anumite discuții.

Informații suplimentare, în video de mai jos:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

13 comentarii

  • Mihai spune:

    Papagalule autobuze in Trivale pe Tancodrom când bagi ca ai mințit de 6 luni ca te-ai înțeles cu Primaria Moșoaia. Sunt sute de case și blocuri in zona aia și copii nu au cu ce sa plece la școala

  • Eu spune:

    Astea sunt stații? Sa stea el când plouă acolo,să vadă cum e…Adio voturi de la pensionari…N avem nevoie de șarlatani….

  • Carmen Cașa spune:

    adăposturile nu fac față nevoilor persoanelor care le folosesc! Sunt transparente,nu țin umbră,nu au decât 3-6 locuri, lateralele inguste nu țin la intemperii! Pe scurt sunt un fiasco pentru călători! cred că este o modă,ca în cazul pavelelor,deoarece am văzut același model și în alte orașe!

  • nicoletastefan330@gmail.com spune:

    An văzut o stație, dacă așa arată și la final ,nu știu de ce le mai montează, că nu te apără nici de ploaie, nici de soare și păr spații inutile ,neprimitoare.

  • Mihai spune:

    Până la finalizare cetățenii stau in soare ,ploi și zăpadă ,sau reactivat vechile trasee in afara municipiului frumos și util dar așteptarea in stațiile din oraș este mult mai mare parcul de autobuze care deservesc publitrans a rămas cu același număr de mașini,pe unele trasee se circulă cu autobuze vechi casate care nu mai oferă siguranță în transport .

  • Gigi Berlogea spune:

    @Mihai ia-o usor ca asa ne-a mintit si pe noi cu.. capatul lui 7b. Au sapat cateva zile la statie, au luat 1 metru din adancime si asa au lasat-o.. de acum.. muuult timp.. in urma.. cred ca s-a si sters plancarda intre statie si Red House!?? Cica trebuia finalizata in jumatate de an maxim!? Ha,ha, ha!!!

  • Minca marian spune:

    daca nici aceste statii nu va convine cu arata inseamna ca chiar suntem dusi cu capul sau sa asteptati autobuzul la cap de linie in razboieni unde se pisa toți si miroasa ca la hasna.a pierdut votul primarul de la pensionari ce sa spun la valoarea pe care o are si la cat a invatat.cred ca regreta ca a ales sa candideze primarul nu a luat nici o nota de 9 niciodat zece pe linie a scris 100 de carti si are o declaratie de avere de o citesti 2 zile asa este proiectul de statii nu va convine mergeti cu taxiul pensionari merg gratis de ce? sa plateasca si ei macar la jumatate sunt pline autobuzele de ei ce santaj ordinar ca ni il mai voteaza il doare la basca ca nu mai este primar la inteligenta d sului ce o fi cautat sa fie primar adica pe intelesul nostru trebuie sa fie servitorul de servici al nostru

  • Minca marian spune:

    voi credeti ca lucrurile se fac cat ai bate din palme terminati cu prostiile proiecte aprobari executii ale lucratoilor totul necesita timp si iar timp ce scriem noi pe aici daca sar pune taxa nu ar mai scrie nimeni

  • Cati spune:

    Deci ne mai ploua și la toamnă.Bun Primar !,când sunt alegerile???

  • Milogul spune:

    unde este protecțiea pentru ploaie și vânt,mergeți în Sahara domnule primar ,la Pitești sunteți depășiți de situație. Unde este domnul …… ?sper sa aveți bunul simt sa nu mai candidați. va mulțumesc!

  • Barbu Marcela spune:

    Sa nu cumparati carne,voi ăștia din consiliul local. V au umplut pitestenii frigiderele de cate ori I a ars soarele și I a udat ploaia prin stații.Voturi? Vreți?Adio și un praz, la anu’!

  • Eleonora spune:

    Domnule Mncă Marian, poate de nervi, poate din grabă, poate din dragoste pentru „edil”, cu tot respectul, dar comentați cu greșeli de ortografie, nu mari,într-adevăr! Și bine grăiți, domnilor de la e.pitești,anunțul este colosal! Mai rămâne de văzut cât adevăr conține! Baftă!

  • Ilie ilie spune:

    Vad ca un domn Mincă ,încearcă sa convingă cetățenii ca astea sunt stații moderne ! Sa stai dumneata și cu dl primar în ele , când este soare și plouă . Și apoi , câte persoane au loc într-o „stație ” din asta ? Câți oameni d-le primar așteaptă autobuzul 4- 5 ? Dvs nu știți, fiindcă folosiți autoturismul primăriei și nu vă pasa de oamenii ! Rușine sa va fie , pentru batjocura de asa zisele stații moderne , pe care a-ți cheltuit n banii de la oameni din impozite și taxe .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3