Donaris 930 x 122

târgul de crăciun pitești 2022

Pitești: Anunț despre Târgul de Crăciun din acest an

Piteștiul se pregătește deja pentru Târgul de Crăciun din acest an.

Citiți și: Primăria Pitești colectează scrisorile pentru Moș Crăciun, în Centru

Primăria Pitești anunță că, Târgul de Crăciun Pitești se va desfășura în perioada 30.11.2022 – 02.01.2023 și se va ține ca în fiecare an în Piața Primăriei.

Evenimentul mult așteptat va fi realizat în parteneriat cu Târgul de Crăciun Sibiu.

Municipalitatea mai anunță că s-a dat startul înscrierilor pentru comercianți.

Participanții care doresc să își desfășoare activitatea în căsuțele din Piața Primăriei Pitești își pot depune solicitările pe platforma electronică dedicată: https://www.cognitoforms.com/A1EventsSRL/ÎnscriereLaTârgulDeCrăciunDinPitești2022.

Înscrierile se pot face până luni, 31.10.2022. Selecția comercianților va avea loc până marți, 15.11.2022. Selecția se bazează pe calitatea produselor și a serviciilor oferite.

Anul acesta, vor exista 40 de căsuțe la Târgul de Crăciun Pitești, dedicate activităților specifice sezonului sărbătorilor de iarnă.”, transmite Primăria.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Radulescu spune:

    Poate nu msi este piața plina de chinezării sau aduse de la Europa sau Dragonul rosu. Mai hand made ar fi bine!

  • Theo spune:

    Ata stiti,casute de 2 lei cu ciubuc si floricele sunca si carnati.Mai uitati-va si voi pe afara,daca nu va vine nici o idee.Vai steaua voastra si a noastra ca va suportam.

  • Manea Marian spune:

    Theo eu iti dau DREPTATE la ce spui,dar tot „NOI” suntem de vina ca le cumparam de acolo 🤔😏 Eu iti spun ca de NU AR FI NIMENI 4-5 zile in zona iti spun ca va fi DEZASTRU 😜🤪😛

  • Sorin spune:

    Anul trecut au fost 4 casute una ca sa faci poza cu mosu alta cu haine etc deci bazaru se muta in piata anul trecut a plouat sa zicem ca asta a fost o problema eu zic ca scolile sa si desfasoare activitati specifice sarbatorilor sa vina cu idei noi in piata sa fie creativi ca targ nu inseamna numai casute ci si concerte jocuri concursuri teratru de strada etc

  • Cocorico spune:

    Ce oameni nemulțumiți, veșnic…
    Da duceți-vă afară, cine va tine în România…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90