Donaris 930 x 122

Gentea

Pitești. Anunțul momentului! Este vorba despre stadionul SF de 100 de milioane €

Pitești. Anunțul momentului! Este vorba despre stadionul SF de 100 de milioane €

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Hotărârea aprobată zilele trecute de Guvernul României pentru realizarea noului stadion din Pitești a fost publicată în Monitorul Oficial.

„Hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire stadion <<Nicolae Dobrin>> , strada Nicolae Dobrin, nr. 10, municipiul Pitești, județul Argeș.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Amintim, construcția noului stadion al lui FC Argeș va costa peste 100.000.000 de euro, banii fiind asigurați de la bugetul de stat.

Actualul stadion va fi demolat, în locul lui urmând să apară noua arenă. Aceasta urmează să aibă o capacitate de 15.200 de locuri și va fi de categoria UEFA 4, existând posibilitatea de a găzdui meciuri internaționale.

Construcția va avea 70.170 de metri pătrați din care peste 10.000 de metri pătrați vor fi destinați locurilor de parcare.

Arena va avea panouri solare, stații de încărcare pentru mașinile electrice, spații comerciale, 14 loje, 70 de locuri pentru mass-media, o sală multifuncțională pentru celelalte secții sportive ale clubului și în jur de 550 de locuri de parcare.

Totodată, terenurile pentru juniori vor fi relocate în spatele noii construcții

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Adi spune:

    100 de miloane de euro pt 15 mii spectatori prea mic si asa nu o sa vina nimeni sa vada fotbal intr un campionat unde fotbalistii sunt platiti cu intarziere exceptie fc arges de unde banii vin de la bugetul local adica de la mine de la tine adica platitorii de taxe si impozite .cred ca mai decent era sa fie facut un spital ca ni s a luat sa cotizam la particularii veniti in timpul liber de la stat sau sa batem drumul la capitala ca ai nostri doctori ne recomanda capitala pt ca se vaita de aparatura si ca ei sunt inutili.

  • Silviu Fagarasu spune:

    Felicitări Cristi… !!!! Sincer vorbind, esti cel mal bun primar pe care l-a avut Piteștiul. Sper să „te țină” !
    Un prieten …

  • Ionut spune:

    Frate sputale avem , și dacă se face altundeva nou tot aștepți la trisj , ști despre ce vorbesc lasa ca un stadion nou aduce oameni

  • Huidu și găinușă spune:

    Domnule Adi și dragi concitadini, s-au rezolvat toate problemele orașului și ne concentram pe sport : bazin, sală polivalenta, acum un stadion exagerat de scump. Dle primar, aveți idee de cât a costat, de exemplu, Giulesti? Care ar fi un model arhisuficient pt un oraș ca ăsta .. Mai puțin de jumate din cei 100 milioane. De restul s-ar putea face, de exemplu, o centură de nord, un pod nou peste Argeș, o bretea care să iasă de pe autostrada direct spre Ștefănești – clung, fără să mai intersecteze traficul dinspre Mărăcineni. O pasarelă sau pasaj subteran Ștefănești – Pitești, etc… Calea depozitelor este praf…
    Nu este suficient sa ne prostiti cu zeci de noi semafoare pe bulevardele construite de comuniști. Succes la alocat construcția stadionului către firmele de casă ale partidului. Selca metabet zeus

  • Radu spune:

    Părerea unui bucureștean mutat de doi ani în zona… Dacă vreți sa ridicați acest oraș și județ cu banii aceia faceți un aeroport și atunci sa vedeți creștere economica mai ales ca Piteștiul Mioveniul sunt centre de business majore și importante pentru Renault Dacia și industria conexa precum Lear, Leoni, Pirelli, Haulote, etc…. Un șofer de RS

  • Cititor spune:

    Bani aruncati pe geam! Suma aceasta trebuia sa fie folosita pt toti pitestenii…..In plus….la stadion in prima faza o sa fie ceva trafic….de curiosi multi,dar or sa ramana cateva sute de spectatori fideli! Nu este justificata investitia din cauza faptului ca daca era mai mare ca nr de locuri pute fi folosit pt ca se afla la o ora de Bucuresti, se putea organiza orice alta competitie! Dar nr mic de locuri nu cred ca ajuta ! Deci …bani „sifonati” si „para’n dărăt” . Or sa se umple ceva buzunare ale unora!!

  • Valentin Stan spune:

    Da! trebuie facute spitale, nu ai medici le faci degeaba iar cei de la stat te trimit la privat pentru ca: „nu mai sunt fonduri”, „nu avem agent reactant”, „medicul e in concediu”, „te programam peste 5 luni”, timp in care tu mori.

    Au terminat aia spitalul veterinar si nu au medici, degeaba!.

    Da! e foarte scump dublu fata de Giulesti, dar noi facem 2 stadioane, nu 1.

    Da! e mic dar si asa nu ai echipa si nu vine nimeni.

    Da! e orasul plin de semanfoare la care nu opreste nimeni si in Nord se trece pe rosu ca la balamuc! (in special trecerea de la Argintex si Politia nu face nimic!).

    Eu cand trec strada daca voi omorati oameni pe trecere? Macar stiu ca eu am trecut pe verde si criminalul meu a trecut pe rosu.

    Aerul pe bulevard e irespirabil de cazane la mana 10-a din Germanica, diesel fara filtre.

    Vreau o tara ca afara, fara Diesel in oras, viteza maxima 30km/h.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90