Donaris 930 x 122

chioşcuri

Pitești: Apar primele chioșcuri moderne! O firmă deja ”se impune” pe piață

Primăria Pitești anunță că, în curând, pe spațiul public vor fi amplasate primele noi construcții provizorii, modele unitare, cu aspect și culoare aprobate prin HCL.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Concret, este vorba despre chioșcurile pentru comerțul destinat următoarelor tipuri de activitate: panificație, flori, presă și cărți; care vor avea de acum un aspect similar.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Interesant este faptul că din cele opt amplasamente scoase la licitație de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP), șase au fost câștigate de firma PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL.

CINE ESTE ȘI A CUI ESTE ACEASTĂ FIRMĂ?

Potrivit listafirme.ro, Pan-Partener Spedition ARG SRL este o societate înființată în 2012 și are ca obiect de activitate fabricarea de produse de panificație, patiserie, cofetărie și comercializarea de produse alimentare.

Firma își are sediul în Pitești, în cartierul Banat, pe Aleea Ioan Manliu.

Pan-Partener Spedition ARG SRL este condusă de o anume Camber Elena Daniela, care este administratorul firmei și deține 85% din active, în asociație cu Ambrosie Danut Gabriel, care deține 15%.

Potrivit sursei citate, în anul 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 27 871 831 ron, un profit de 590 452 ron și datorii în valoare de 13 544 973 ron. Tot în anul 2021, în această firmă lucrau 160 de angajați.

Toate aceste date sunt publice.

Societatea desfășoară activitatea de producție – distribuție produse de patiserie și cofetărie sub brandul Brutăria Trivale.

Primăria Pitești transmite:

„Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a organizat, în datele de 18.01.2023 și 19.01.2023, licitaţii publice pentru ocuparea domeniului public al Municipiului Pitești cu construcţii provizorii în vederea desfășurării de activităţi de comerţ, respectiv produse de panificaţie. Licitaţiile au avut ca obiect 11 locaţii din municipiu.

Toate informațiile referitoare la licitații au fost publicate respectându-se procedura prevăzută de Codul Administrativ în Monitorul Oficial nr. 231/29.11.2022, în ziarul Național din 29.11.2022, în cotidianul local Curierul Zilei în datele de 06, 07 și 08.12.2022, precum și pe site-ul Primăriei Pitești, începând cu data de 07.12.2022.

În urma licitației, au fost desemnate câștigătoare, pentru opt dintre amplasamente, următoarele societăți comerciale:

1. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 24: Pitești, bloc D3, Bulevardul Nicolae Bălcescu;

2. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 32: Pitești, Bloc P1, strada General Eremia Grigorescu;

3. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 34: Pitești, zona Bloc P1, strada General Eremia Grigorescu;

4. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 45: Pitești, bloc A2-A3, strada Exerciţiu;

5. CIOCO LIFE SRL în amplasamentul numărul 75: Pitești, Complex Comercial Calea Craiovei;

6. CIOCO LIFE SRL în amplasamentul numărul 84: Pitești, Bloc B8, Romaria, Bulevardul Petrochimiștilor;

7. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 92: Pitești, Piaţa Complex II Trivale, Bulevardul Libertăţii;

8. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 95: Pitești, Piaţa Complex I Trivale, Bulevardul Libertăţii.

Fiecare comerciant va avea la dispoziție noul proiect de construcție provizorie și îl va putea executa unde dorește, în 60 de zile de la câștigarea licitației. Contractul pe amplasament este de 7 ani, cu posibilitatea prelungirii a încă jumătate din perioada contractată.

Pentru cele 3 locaţii rămase neatribuite se va organiza o nouă licitaţie în data de 23.02.2023, conform anunţului publicat în Monitorul Oficial nr. 16_27.01.2023/pag13, precum și pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești, începȃnd cu data de 30.01.2023.

Anunţul conţine toate informaţiile necesare participării la licitaţie, dar pot fi obţinute și la sediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, prin achiziţionarea caietului de sarcini.

Construcțiile provizorii existente în prezent, care încalcă normele de urbanism sau normele estetice, situate pe amplasamente care nu vor fi scoase la licitație, vor fi ridicate de pe domeniul public etapizat, începând cu 01.03.2023.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Ioan spune:

    Probabil ca aceste noi spatii, moderne, sunt racordate si la utilitati avand in vedere faptul ca vorbim de alimentatie publica, si vor fi verificate si de catre Directia de Sanatate Publica.
    Cetateanul cumpara produse de panificatie, care in prezent in astfel de chioscuri, sunt vandute fara a repecta norme minime de igiena, plecand de la operatiunea de descarcare, din masina de aprovizionare si pina la vanzare !
    Altfel vopsim doar gardul si ” ne incaltam cu fesul” !

  • Vlad spune:

    Vise. Niciun astfel de chiosc nu va fi viabil din punct de vedere al costurilor de operare si faliment va scrie pe ele. La fel cum au fost cele La 2 pași de acum multi ani. Dar ce sa înțeleagă niste bugetari care nu au produs un leu in viața lor….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3