NOR CURIER 930X122

simfonia lalelelor 2022

Pitești: Așa arată Simfonia Lalelelor în Lunca Argeșului!

Astăzi s-a dat startul celei de-a 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor!

Citiți și: Sute de mii de persoane au fost la Simfonie

În premieră anul acesta, sărbătoarea piteștenilor se desfășoară în Parcul ”Lunca Argeșului”, acolo unde municipalitatea a pregătit numeroase surprize pentru cei care vor veni să se bucure de acest eveniment.

La această oră, parcul este plin de tineri și copii însoțiți de părinți și bunici.

Citiți și: Piteşti: Cât costă Simfonia Lalelelor din acest an

 

Distracția și voia bună e la ea acasă, iar timpul e de partea piteștenilor. Soarele și-a făcut apariția, iar mercurul din termometre a ajuns până la 20 de grade Celsius.

Cei prezenți acum în Parcul Lunca Argeșului se bucură de un concert simfonic, de numeroase expoziții, unele în premieră cum este Dino Park. Subiectul pe larg, AICI – Premieră în Pitești! Dinozaurii ”au prins viață” în Lunca Argeșului

De asemenea, sunt amenajate zone de food, de picnic, spații de servit masa, de citit, dar și spații pentru jocuri pe iarbă.

Tot astăzi s-a desfășurat și Tur ciclist ”Flori pe biciclete”, tur care s-a bucurat de o participare numeroasă.

Surprizele vor continua pe tot parcursul zilei de astăzi, dar și pe parcursul zilelor următoare.

Vezi programul complet cu evenimentele organizate, AICI – Ce vedem la Simfonia Lalelelor din acest an. Programul complet

Reamintim, de asemenea că, în perioada 15-17 aprilie 2022, PUBLITRANS 2000 S.A. va pune la dispoziţia călătorilor o cursă specială gratuită cu plecare din staţia „Teatru Al. Davila” către Parcul „Lunca Argeşului” şi retur. Vezi graficul curselor, AICI – Pitești: Publitrans oferă călătorilor o cursă gratuită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Mariana Marinescu spune:

    De ce nu ati organizat în București!?
    Cu ce sa ajungem noi in parc!?
    Rusine

  • Sorin spune:

    Sunt si dinozauri din primărie,mult iubitul conducător a fost?si a tăiat at a acolo,în Ord e o groapă on fata la blocul L4 de 2 luni,probabil acolo nu aparține de primărie.

  • Tatiana Bucur spune:

    Organizarea este demna de nota ZERO!Locuri de parcare sunt ca si inexistente,in plus politisti,pusi de Primarie impiedica accesul masinilor spre asa zisele parcari organizate pentru Simfonie!!La asa un aflux de vizitatori grupuri sanitare nu sunt prevazute in plus fata de cele doua ale parcului!Plasarea diferitelor sectoare ale expozitiei este facuta neprofesionist astfel ca pana sa ajungi la Pavilionul expozitiei iti piere cheful si nu mai ajungi sa-l vizitezi!La a 45-a editie a Simfoniei v-ati batut joc de ea!Nu mai spun de groaznica aglomeratie rutiera din aceea zona!Pacat de acest eveniment traditional care mi-a lasat un gust amar!!

  • Dolly spune:

    Cea mai proasta organizare a acestei expoziții..
    Nu numai că este la mama naibii de centrul orașului și de cartiere,dar ce este nemulțumitor,preturile de la Dino…
    Dar așa cum este romanul.., distracția pe primul loc și apoi vedem noi cu facturile…
    Și uite așa incep împrumuturile la bănci și IFN-uri..
    Sa speram din tot sufletul că în 2023 sa se organizeze în Centrul orașului..
    Oare cine a luat de la Primărie CIUBUCUL pentru aceasta oribila idee cu Lunca Argeșului?!?!?!?!!!

  • Laleaua neagră spune:

    Planificarea și organizarea sunt activități care au dispărut după ’89 (la stat).
    Comercianții au fost înghesuiți într-un colț îndepărtat al parcului. A fost imposibil sa vad florile de atâta înghesuială. Probabil că nu este spatiu suficient în atâtea hectare!
    Poate la anul primăria o să facă înainte un studiu de fezabilitate!

  • Popescu Minodora spune:

    Sperăm ca în 2023 să organizați din nou în Centrul orașului. Ar fi și mult mai mulți expozanți, ca pe vremuri. Nici nu s-a simțit că e sărbătoare. Complet neinspirată locația aleasă. În al doilea rând, de ce nu se organizează și la noi un Târg de Paști ca în Sibiu, Timișoara, Craiova?

  • Popazu spune:

    Organizarea de anul acesta a lasat de dorit! Ne asteptam sa vedem mulți comercianți de flori și pe suprafețe aerisite nu înghesuite! În al doilea rand lipsa spatiilor de parcare, pentru noi cei veniți din alte orașe! Sincer v ati bătut joc de acest festival! Speram ca anul viitor sa se organizeze în centrul orașului cum era tradiția!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90