Donaris 930 x 122

șofer reținut

    Pitești. Așa ceva mai rar! Tupeu fără limite!

    Un șofer a ajuns în arestul Poliției după ce s-a plimbat liniștit pe străzi având dreptul de a conduce suspendat.

    Citiți și: Reținut de oamenii legii! Un șofer i-a lăsat ,,mască” până și pe polițiști

    Mai mult decât atât, în momentul în care polițiști rutieri au vrut să-l tragă pe dreapta pentru verificări, acesta a ignorat semnalul agenților și a fugit cu mașina, abandonând-o ulterior.

    IPJ Argeș transmite: 

    Citiți și: Pitești: Un șofer a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului!

    „În ziua de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

    În ziua de 17 iulie a.c., cel în cauză a condus un autoturism pe strada Carol Davila din Pitești, iar în momentul în care polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire, bărbatul a fugit și a abandonat autoturismul.

    De asemenea, din verificări s-a stabilit faptul că, bărbatul ar fi condus autovehiculul pe drumurile publice, în repetate rânduri, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

    După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

    Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90