New Profesional Consult 930 x 122

chioşcuri

Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În cartierul piteștean Exercițiu au devenit funcționale chioșcurile cele noi.

„Arată bine, ați mai văzut așa ceva?

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Dacă da, cred că doar în afară… Oricum, sper să fiți de acord cu mine, Piteștiul se schimbă așa cum ne dorim cu toții!”, a scris primarul Cristian Gentea.

Pe baza subiectului, ePitești a scris pe larg de-a lungul timpului.

Informații pe larg puteți citi AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

17 comentarii

  • Vasi spune:

    Bun! Bravo! Acum sa speram ca nu o sa faca pitestenii o romaneasca cu umbrele si marfa pe trotuar pe langa.

  • Vlad spune:

    Ha ha, falinent scrie pe ele. Nu poti avea o afacere sustenabila într-un spatiu asa mic si cu taxe din ce in ce mai mari

  • Dragomir spune:

    Minunatele chioscuri au fost racordate la utilitati ? Apa , canalizare ? Se vand produse de panificatie iar angajatii nu au apa curenta si toalete ! isi fac necesitatile in galeata din care spala pardoseala, la finalul programului !
    Cum credeti ca se descurca un salariat care lucreaza in ture de 12/ 24 ore ?
    Felicitari celor care au gandit aceste proiecte, coordonate de Primaria Pitesti !

  • Eu spune:

    Pune mana Ghenteo si rezolva problema traficului de la podu viilor, la sa chioscurile si bordurile si florile ca nu ne trebuie d alea. Fa dracu ceva si fluidizeaza traficul acolo, tu ai vazut ce e dimineata si seara??? Protovane..

  • Rujan Adrian spune:

    As vrea sa știu de ce culoarea asta verde închis,ceva mai deschis nu se poate?

  • Rio spune:

    o sa se afle cat costa un chioșc și nu o sa va mai placa

  • Iulian spune:

    Foarte bine Domnule Primar, va rog frumos, faceți cunoscute toate realizările dumneavoastră de când sunteți primar,locuitori orașului nu prea sunt informați de ce ați făcut și vă cataloghează ca fiind un om retras,cei fără tehnologie avansată nu prea știu ce sa realizat până acum. Succes in continuare! Doamne ajută!

  • Misu spune:

    sint de calitate ,dar vor costa foarte mult.Linga WC de 400 000 euro prind bine.Se construiesc la iesire din Pitrsti linga magazinul de cruci

  • . spune:

    @Rujan Adrian Inainte erau albe, erau mai frumoase?

  • Pitestean spune:

    spectaculos de respingatoare,chiar atat de limitati suntem?

  • Dragomir spune:

    @ Iulian : traficul este paralizat in tot orasul ! La realizari mai sunt de mentionat noile statii de transport in comun, in care nu vrei vreodata sa te prinda ploaia !

  • Un cetatean spune:

    alt gentism…având în vedere „fluidizarea” traficului și multe alte „realizări” ale „marelui” primar sigur are un vot negativ de la mine! toți doar „bordurisme”!

  • Pendiuc spune:

    domnule primar, avem nevoie de mai multe chioscuri. la fiecare semafor sa fie cate un chiosc.
    bre lasa ne cu prostiile astea. tot orasul e varza si tie iti arde de chioscuri. macar daca le faceai alb violet ca echipa pe care ai bagat o in B

  • Necula Ion spune:

    Așteptăm alegerile sa te tragem pe dreapta.Totul e pe verde.!!!E și ceva de la pădurea Trivale?

  • Gicu spune:

    Stația de pe Eroilor, în dreptul Grădinii publice / Biserica Evreiasca ocupa tot trotuarul!!!! Sa- i pună semafor ca trebuie sa cobori pe carosabil.

  • Mișu Fotino spune:

    Mulțumim iubitului primar, cel dintâi fiu al urbei!
    Noile stații nu doar că sunt ineficiente, acum sunt și murdare.
    Dacă ați demolat chioșcurile vechi ca să puneți altele, bravo ați făcut treabă.
    Dar blocurile care sunt anvelopate parțial, vopsite ca naiba nu vă deranjează domnule primar?
    Despre priceperea la fotbal a domnului primar ce să zicem? A dus FC ARGEȘ în B nu.
    Vă mulțumim prea iubitule primar!

  • Diana spune:

    Se observă o anumită preocupare în legătură cu modernizarea chioșcurilor din oraș și este important să ascultăm și să înțelegem temerile și îngrijorările celor care comentează, deoarece opinia fiecărui cetățean contează și trebuie să fie luată în considerare.
    Cu toate acestea, aș dori să aduc în discuție o perspectivă alternativă. Modernizarea chioșcurilor din oraș poate aduce cu sine mai multe beneficii decât s-ar putea crede la prima vedere. În primul rând, această modernizare poate îmbunătăți condițiile de lucru ale comercianților și poate contribui la dezvoltarea economică a zonei. Mai mult, modernizarea poate duce la o imagine mai plăcută a orașului nostru.
    În ceea ce privește problema legată de racordarea la apă și canalizare a chioșcurilor, trebuie să știi că aceasta a constituit de la început preocupare a firmei care-și desface produsele în acest chiosc. Ca atare, chișcul este prevăzut cu chiuvetă, are apa curentă, altfel nu ar fi putut obține avizele necesare în vederea desfășurării activității de vanzare a produselor de panificație în această locatie. Din acest punct de vedere, ar fi important să cerem clarificări și să aflăm mai multe detalii înainte de a trage concluzii pripite și de a emite ipoteze nefondate. Ar trebui să fim deschiși pentru a obține informații exacte despre stadiul modernizării și despre planurile autorităților locale în această privință.
    În plus, ar trebui să ne asigurăm că învinovățirea se îndreaptă către persoanele sau instituțiile corecte. A critica modernizarea chioșcurilor poate să afecteze în mod negativ imaginea companiilor locale, cum ar fi cea care furnizează produse de panificație și patiserie, fără a avea informații complete. Ar trebui să luăm în considerare că aceste companii au contribuit la dezvoltarea comunității noastre și au oferit locuri de muncă pentru mulți dintre locuitorii noștri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90