930×122 CAPRA 5

administrator bloc

Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Citiți și: Spectacol de hoție la Argeș Mall! Puștiul maestru care a uimit securitatea!

Au fost finalizate cercetările în dosarul penal în care este cercetată o femeie care, având funcția de administrator al unui bloc din Pitești, ar fi furat timp de trei ani.

Individa este acuzată de săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Reamintim că suma pe care și-a însușit-o din banii din gestiune se ridica la aproximativ 200.000 de lei.

Detalii, AICI.

Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

,,Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2020 – octombrie 2023, o femeie de 37 de ani, din Pitești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale și al unei asociații de proprietari și-ar fi însușit, în repetate rânduri, sume de bani din gestiune, provenite din încasările de la locatari, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei.

Reamintim faptul că, la data de 21 martie a.c., după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”, precizează Poliția Argeș.

Pentru recuperarea prejudiciului, s-a dispus luarea măsurii asiguratorii, prin institurea sechestrului asigurator, asupra bunurilor imobile ale femeii.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto: Descriptiv/unupetrotus.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

9 comentarii

 • Catalin Popa spune:

  mai sunt si altii..mai ales in cartierul Popa Sapca e un administrator cu un trecut tumultos care mai mult ca sigur nu a scapat de vechile naravuri..

 • Chidon spune:

  La Pitești 3 ani ?
  La Iași de 20 de ani Intr-o Asociație de 720 de apartamente condusă de CINCI persoane (pt că așa scrie in L.196/2018 !?!) și sesizăm degeaba .Și SAP din UAT le tine
  „hangul”

 • Gogu spune:

  toți administratorii fură, primăria doarme, ANAF, poliția economică. trăiască PSD

 • Nicola mihaela spune:

  unde este cartierul Popa Șapcă ? in Tg Jiu ?

 • Tavy spune:

  ar trebui verificate la timp toate cartierele di PITESTY…..O COMISIE SA INCEAPA. VERIFICARII ..iar pentru furt .ce trebuie facut ..TOT NU NE INVATAM MINTE CA DUMNEZEU VEDE TOT!!!/inseamna ca mentaliratea de judecata e extrem de prosta…

 • Cetatean spune:

  Ar trebui ca toate asociațiile la care “doamna” a fost administrator, sa faca o verificarea financiar-contabila a gestiunii acesteia.
  Cu siguranța vor avea surprize …

 • Mihai spune:

  În Timișoara – Nu recomand o vizită acolo în interior .

 • Nuti spune:

  aceeași poveste se repeta și în București, atâta timp cât nu sunt verificate de nimeni asociațiile de bloc , fac ce vor președintele și administratorul iar locatarii plătesc.

 • Pescobar spune:

  București str basmului bloc 108a ibem nimeni nu face nimic antrtineri astronomice nejustificate

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3